Customer relations medewerker

Offerte aanvragen

Customer relations medewerker inhuren

Communicatie met de klant is een van de belangrijkste aspecten van een organisatie. Onze customer relations medewerkers kunnen u hierin ondersteunen. Personeel Inhuren zendt alleen kandidaten uit die selectief gescreend zijn. Wij kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat onze customer relations medewerkers de communicatie tussen uw organisatie en de klant met grote zorg zullen dragen. Onze kandidaten zijn getalenteerd en kunnen goed met mensen omgaan. Om deze reden zullen zij er in slagen om altijd oplossingsgericht te denken en de klant een gevoel van meelevendheid te tonen.

De juiste communicatie

Een customer relations medewerker zorgt ten alle tijde voor de juiste communicatie tussen klant en organisatie. Dit kan telefonisch zijn, maar ook face to face via een service balie. Onze kandidaten hebben een service gerichte en enthousiaste houding. Naast dat zij de binnenkomende communicatie verzorgen, houden zij zich ook bezig met de uitgaande communicatie. Personeel Inhuren helpt u graag met het vinden van een geschikte kandidaat, passend binnen uw bedrijfscultuur. Vraag geheel vrijblijvend de offerte aan zodat wij u tijdig kunnen informeren over de mogelijkheden.

Werkwijze personeel inhuren

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Flexibel inzetbaar op elk moment

Onze flexibele customer relations medewerkers brengen verschillende voordelen met zich mee. Mocht u bijvoorbeeld wegens herorganisatie liever met flexibele krachten werken, dan biedt Personeel Inhuren hier de oplossing voor. Op deze manier bepaalt u zelf hoeveel werkuren u uitgeeft. Zo heeft u nooit teveel personeel op de vloer staan. Ook staat de werknemer bij ons in loondienst. Wat inhoudt dat wij de administratie regelen en de kandidaat ook uitbetalen. Mocht de kandidaat dus ziek worden of onverhoopt geblesseerd raken, dan loopt u geen werkgeversrisico.