Data entry medewerker inhuren

Bent u op zoek naar data entry medewerkers ter ondersteuning van uw project of vacature? Bekijk hier de mogelijkheden die wij bieden bij het inhuren van data entry medewerkers.

Offerte aanvragen

Data entry medewerker inhuren

Onze kandidaten hebben ervaring en zijn vaardig met Microsof Office en SAP. Daarnaast beschikken zij uiteraard over de nodige diploma’s en certificaten. Heeft u interesse? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en kom vandaag nog te weten welke medewerkers wij klaar hebben staan!

Inhuren op niveau

Bij Inhuren.com vinden wij kwaliteit erg belangrijk. Daarom verzekeren wij u ervan dat al onze data entry medewerkers een gedegen opleiding hebben gevolgd en beschikken over de juiste papieren. Het komt daardoor vaak voor dat klanten onze uitzendkracht graag willen houden. Uiteraard vinden wij dit een groot compliment!

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

De ideale uitzendkrachten

Omdat ons aanbod zo groot is, is het niet voor iedereen meteen duidelijk welke soort data entry medewerker het meest geschikt is voor zijn of haar bedrijf. Inhuren.com gaat daarom graag met u in gesprek over uw wensen en eisen, zodat wij samen met u de juiste kandidaat uit kunnen zoeken. Heeft u toch zelf een medewerker gevonden? Dan kunt u hem altijd vij ons onderbrengen via een payrollconstructie. Zo bent u vrij van werkgeversrisico’s, maar kunt u wel gebruikmaken van de voordelen van een flexwerker. Wilt u meer weten over ons aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.