Data entry medewerker inhuren

Zoekt u naar een data entry medewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Data entry medewerker

Per direct een data entry medewerker nodig die handig is met Microsoft Office? En heeft u grote hoeveelheden data die verwerkt moeten worden waardoor u voor een langere periode personeel nodig heeft? Inhuren.com stelt u graag voor aan een geschikte medewerker. Binnen enkele dagen kunt u al beschikken over een ervaren data entry medewerker die voor u aan de slag gaat.

Wat is een data entry medewerker?

Een data entry medewerker is iemand die binnen geautomatiseerde systemen grote hoeveelheden data verwerkt. De data loopt uiteen van bijvoorbeeld cijfers tot namen en adressen van klanten. Een data entry medewerker heeft daarnaast een goede kennis van Microsoft Office en bedrijfssoftware-systemen zoals SAP. Een cijfermatig inzicht is ook belangrijk omdat er veelal met cijfers en enigszins complexe gegevens wordt gewerkt. Het komt verder ook regelmatig voor dat er contact wordt onderhouden met klanten en consumenten. Over het algemeen kan een data entry medewerker bij de meest uiteenlopende bedrijven aan de slag; van logistieke bedrijven tot grote overheids- en zorginstellingen.

Hiervoor kunt u een data entry medewerker inzetten

Een data entry medewerker zal dus voornamelijk aan de slag gaan met het invoeren van data. Hieronder een greep uit het takenpakket:
  • Oplossen van problemen
  • Communiceren met klanten
  • Invoeren en controleren van data
  • Gebruikmaken van Word en Excel
  • Beschikken over een cijfermatig inzicht
  • Opstellen van overzichten en rapportages
  • Verwerken van inkomende facturen en orders
  • Bezighouden met administratieve werkzaamheden

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor een aanvraag kunt u direct vrijblijvend contact opnemen met één van onze specialisten. De specialist neemt vervolgens samen met u de aanvraag en de personeelsbehoefte door. Wanneer de werkzaamheden aansluiten bij onze dienstverlening, ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Na uw akkoord kunt u vervolgens een account bij ons aanmaken om zo uw opdrachten door te geven. De inhuur van een medewerker kan hierna direct van start gaan!

Tarieven

Benieuwd naar het exacte tarief dat wordt gehanteerd voor het inhuren van een data entry medewerker? Vraag dan geheel vrijblijvend een aanvraag aan bij één van onze specialisten. Wij willen u namelijk een zo helder en transparant mogelijk voorstel doen. De specialist bekijkt uw situatie en de wensen voor de medewerker. Aan de hand daarvan wordt voor u een persoonlijk tariefvoorstel opgesteld.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8.5