085 – 488 1100

Data entry medewerker

Data entry medewerker 

Heeft u grote hoeveelheden data die verwerkt moeten worden waardoor u voor een langere periode personeel nodig heeft? Per direct een data entry medewerker nodig die handig is met Microsoft Office? Binnen enkele dagen stelt Inhuren.com u voor aan een geschikte medewerker. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Medewerker inhuren via Inhuren.com 

Heeft u een data entry medewerker nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een data entry medewerker precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden toe te lichten.

Gecertificeerde medewerkers

Zoekt u een medewerker met een MS-Office software certificaat? Of iemand die veel ervaring heeft met het gebruik van computer hardware, verschillende online systemen en data? Inhuren.com heeft ervaring met opdrachten gerelateerd aan het verwerken en controleren van gegevens.

Werkwijze van Inhuren.com 

Inhuren.com streeft ernaar om binnen een week geschikte kandidaten aan u voor te stellen. Op basis van uw wensen en vereisten gaat één van onze recruiters aan de slag. Daarnaast hanteren wij een strikte screening en sollicitatieprocedure. Kwaliteit leveren en onze klanten tevreden houden staat bij ons hoog in het vaandel. Heeft u een spoedopdracht of per direct een medewerker nodig? Inhuren.com kan in sommige gevallen al binnen enkele werkdagen al een geschikte kandidaat aan u voorstellen.

Tarieven

De tarieven van de kandidaten zijn sterk afhankelijk van de achtergrond van de kandidaat. Met achtergrond bedoeling we onder andere: opleiding, werkervaring en persoonlijke kwaliteiten. Neem voor meer informatie over de tarieven van een data entry medewerker contact op met één van onze specialisten. Neem direct contact met ons op via 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields