Datatypiste inhuren

Wilt u een datatypiste inhuren die u ondersteunt bij de administratieve taken? Inhuren.com helpt u graag bij het zoeken naar de geschikte kandidaat. Bekijk hier de mogelijkheden die Inhuren.com aan u biedt.

Offerte aanvragen

Datatypiste inhuren

Bent u op zoek naar extra administratieve ondersteuning in de vorm van een datatypiste? Inhuren.com kan u voorzien van personeel dat u gespecialiseerd is in het verwerken van grote hoeveelheden data in Excel, Acces, Exact Online en SAP. Daarnaast kunnen tegenwoordig steeds meer mensen werken met Google spreadsheets als alternatief voor Microsoft Word en Excel.

Wat doet een datatypiste

Een datatypiste is verantwoordelijk voor het verwerken van grote hoeveelheden data en informatie. Vaak gaat het om data en gegevens die tot stand komen als het gevolg van de bedrijfsvoering of een project. De data typiste heeft dan als taak om de informatie op een juiste en overzichtelijke manier te verwerken in de daarvoor bestemde programma’s zoals hierboven besproken.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Zo kan Inhuren.com u helpen

Inhuren.com is dé leverancier van datatypistes en administratieve uitzendkrachten. Heeft u iemand nodig die u gedurende een week kan ondersteunen bij het verwerken van data of zoekt u een groot team en misschien wel tien of meer datatypistes? Hier kan Inhuren.com u allebei op korte termijn bij helpen. Wij leveren datatypistes die snel, secuur en zelfstandig kunnen werken.

Voorbeelden inhuur datatypistes:

Inhuren.com heeft jaarlijks tientallen grote projecten waarvoor wij datatypistes inzetten. Dit kunnen allerlei verschillende projecten zijn die wij hieronder opsommen.

  • Oliebedrijven die veel data hebben verzameld als gevolg van nieuwe offshore projecten.
  • Een zorginstelling die informatie over cliënten op een overzichtelijke manier in kaart wil brengen om tot betere zorg te komen.
  • Een overheidsafdeling die in een drukke periode extra mensen nodig heeft om gegevens over de dienstverlening te verwerken.
  • Een webshop die duizenden producten opnieuw wil invoeren in het CMS systeem wilt hiervoor een datatypiste inhuren.

Zoals te zien kunnen wij dus aan allerlei projecten datatypistes leveren ter ondersteuning. Wilt u meer informatie ontvangen over het inhuren van datatypistes? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via het vaste telefoonnummer.