Email marketing personeel

Bent u op zoek naar personeel om de email marketing van uw bedrijf te verzorgen? Inhuren.com is gespecialiseerd in het vinden van geschikte (online) marketeers die uw bedrijf op de kaart zetten.

Offerte aanvragen

Email marketing personeel

Hoewel email al een tijd bestaat, wordt het nog altijd veel gebruikt door bedrijven. Zowel in de B2B als B2C sector wordt nog veel gebruikt gemaakt van email marketing. De belangrijkste vorm van communicatie naast bellen is nog altijd email. Vandaag de dag krijgt de gemiddelde persoon meer dan 10 emails per dag, variërend van nieuwsbrieven, tot luchtige informele email van bekenden.

Het marketing personeel dat werkzaam is via Personeel Inhuren zorgt ervoor dat uw belangrijke, zakelijke emails gelezen worden.

Bekend met de laatste trends

Om tussen het geluid van alle andere emails door te komen, is het belangrijk voor de marketeer om op de hoogte te zijn van de laatste trends op marketing gebied. Dit is nodig, omdat het steeds moeilijker wordt om tussen het geluid van de vele emails te komen.

Voor de ervaren en getrainde marketeer is dit geen probleem. Op dit punt onderscheidt een goede marketeer zich van een uitstekende marketeer.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Emails die uw klanten dolgraag openen

Een goede email marketeer kruipt in de huid van de klant, en weet zodoende precies waar de klant op zit te wachten. Een van de trends op het gebied van email is email marketing automation en segmentatie. Door het segmenteren (opdelen) van klanten in verschillende doelgroepen, ontvang klant A een andere email dan klant B. Dit heeft alles te maken met de wensen en gedragingen van de klant.

Hierdoor krijgt klant A die op zoek is naar luiers op het juiste moment een email met een aanbieding voor luiers, en klant B ontvangt precies op het juiste moment een email met een aanbieding voor digitale camera’s.