Evenementen personeel

Op zoek naar (logistiek) personeel voor uw evenement? Bekijk hieronder de mogelijkheden, werkwijze en voorwaarden.

Offerte aanvragen
Evenementen personeel

Personeel voor evenementen

Staat er een groot éénmalig evenement op de planning waar personeel voor nodig is? Of heeft u op diverse en wisselende momenten medewerkers nodig voor de gehele logistiek van het evenement? Wij kunnen uw organisatie direct voorzien van geschikt personeel. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en kunnen dan ook per week op oproepbasis worden ingezet.

De evenement medewerkers in onze pool

Inhuren.com werkt als een bemiddelaar van personeel binnen de logistiek en transport. Wij beschikken over een grote pool van direct inzetbaar personeel voor evenementen. Deze medewerkers worden geselecteerd aan de hand van een uitgebreide wervingsprocedure. Onze pool bestaat dan ook uit medewerkers die op meerdere projecten zijn ingezet. Zij hebben onder andere ervaring met op- en afbouw, sjouw- en verhuiswerkzaamheden en aansluiting en bekabeling. Wij zorgen er daarnaast voor dat het personeel over werkkleding en een VCA beschikt.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor een aanvraag kunt u direct vrijblijvend contact opnemen met onze specialist. De specialist neemt vervolgens samen met u de aanvraag en de personeelsbehoefte door. Wanneer de werkzaamheden aansluiten bij onze dienstverlening, ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Na uw akkoord kunt u vervolgens een account bij ons aanmaken om zo uw opdrachten door te geven. De inhuur van een medewerker kan hierna direct van start gaan!

Tarieven

Inhuren.com werkt met vaste uurtarieven. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het exacte tarief is onder andere afhankelijk van de inhuurduur, de werkzaamheden en de ervaring van de medewerker. Ook de cao van de opdrachtgever speelt hier een rol in. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. Op basis van uw wensen en situatie doen wij u vervolgens een vrijblijvend voorstel.

Overige

Wanneer u via ons personeel voor evenementen inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.