085 – 488 1100

Evenementen personeel inhuren

Personeel voor evenementen

Staat er een groot éénmalig evenement op de planning waar personeel voor nodig is? Of heeft u op diverse en wisselende momenten medewerkers nodig voor de gehele logistiek van het evenement? Wij kunnen uw organisatie direct voorzien van geschikt personeel. Onze medewerkers zijn flexibel inzetbaar en kunnen dan ook per week op oproepbasis worden ingezet. Personeel voor evenementen nodig? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De evenement medewerkers van Inhuren.com

Inhuren.com werkt als een bemiddelaar van personeel binnen de logistiek en transport. Wij beschikken over een grote pool van direct inzetbaar personeel voor evenementen. Deze medewerkers worden geselecteerd aan de hand van een uitgebreide wervingsprocedure. Onze pool bestaat dan ook uit medewerkers die op meerdere projecten zijn ingezet. Zij hebben onder andere ervaring met op- en afbouw, sjouw- en verhuiswerkzaamheden en aansluiting en bekabeling. Wij zorgen er daarnaast voor dat het personeel over werkkleding en eventueel over een VCA beschikt.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor een aanvraag kunt u direct contact opnemen met één van onze specialisten. De specialist neemt vervolgens samen met u de aanvraag en de personeelsbehoefte door. Wanneer de werkzaamheden aansluiten bij onze dienstverlening, ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Na uw akkoord kunt u vervolgens een account bij ons aanmaken om zo uw opdrachten door te geven. De inhuur van een medewerker kan hierna direct van start gaan!

Tarieven

Inhuren.com werkt met vaste uurtarieven. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het exacte tarief is onder andere afhankelijk van de duur van de inhuur, de werkzaamheden en de ervaring van de medewerker. Ook de cao van de opdrachtgever speelt hier een rol in. Voor het exacte tarief kunt u direct een offerte aanvragen. Op basis van uw wensen en de situatie doen wij u vervolgens een vrijblijvend voorstel.

Getalenteerde medewerkers 

Naast evenementen personeel bieden wij ook andere medewerkers aan op het gebied van recreatie. Bekijk hieronder onze mogelijkheden;

Overige 

Wanneer u via ons personeel voor evenementen inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields