Excel medewerker inhuren

Planningen, grafieken, factuuroverzichten, calculaties… Voor een goede administratie is basiskennis van Excel tegenwoordig niet meer afdoende. Daarom kunt u bij ons een gespecialiseerde Excel medewerker inhuren.

Offerte aanvragen

Excel medewerker inhuren

Onze Excel medewerkers zijn administratief medewerkers met een plusje. Ze weten namelijk álles van Excel en hebben daarvoor de juiste certificaten behaald. Wilt u bij ons een Excel medewerker inhuren, dan krijgt u een uitzendkracht die u kunt inzetten voor verschillende soorten werkzaamheden. Wij hebben namelijk specialisten op het gebied van financiële administratie, complexe berekeningen, integratie van webservices en het grafisch inzichtelijk maken van grote cijfers. Onze medewerkers zijn daarnaast opgeleid om hun bestanden zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zo kunt u er ook na afloop van het uitzendcontract nog aan werken.

Strenge selectie

De wereld van de IT blijft zich ontwikkelen. Om goed te weten hoe je dit bij moet benen, moet een Excel medewerker zich voor langere tijd dagelijks bezighouden met het programma. Daarom selecteren wij onze uitzendkrachten niet alleen op de juiste certificering, ze moeten ook over ten minste twee jaar aan relevante werkervaring beschikken. Daarnaast zijn wij ons bewust van de mogelijke gevoeligheid van de te verwerken data. Wilt u een Excel medewerker inhuren bij Inhuren.com, dan kunt u erop rekenen dat hij in het bezit is van een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur