Excel medewerker inhuren

Op zoek naar een excel medewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Excel medewerker

Bent u binnen uw financiële administratie het overzicht kwijt en kunt u wel iemand gebruiken met wat financieel inzicht? Of heeft u voor een langere periode iemand nodig die bijvoorbeeld nieuwe systemen in Excel ontwikkelt of gegevens invoert en verwerkt? Inhuren.com helpt u graag aan een excel medewerker die weet waar hij het over heeft. Neem contact met ons op zodat wij u binnen enkele dagen al kunnen voorstellen aan een geschikte kandidaat.

Wat is een excel medewerker?

Een excel medewerker is een specialist op het gebied van Excel. Het is in principe een administratieve medewerker die daarnaast een goede kennis heeft van diverse systemen zoals bijvoorbeeld SQL, VBA en natuurlijk Microsoft Office. De medewerker beschikt daarnaast over een goede dosis aan cijfermatig inzicht aangezien hij of zij dagelijks met cijfers en bedragen te maken heeft. Een excel medewerker wordt ook wel een excel specialist, programmeur of ontwikkelaar genoemd.

Hiervoor kunt u een excel medewerker inzetten

  • Kennis hebben van SQL en VBA
  • Maken van grafieken en draaitabellen
  • Beschikken over goede kennis van Excel
  • Opstellen van rapportages en overzichten
  • Programmeren van nieuwe systemen in Excel
  • Invoeren, werken en controleren van gegevens
  • Verwerken en documenteren van mutaties in het systeem

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor een aanvraag kunt u direct vrijblijvend contact opnemen met onze specialist. De specialist neemt vervolgens samen met u de aanvraag en de personeelsbehoefte door. Wanneer de werkzaamheden aansluiten bij onze dienstverlening, ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Na uw akkoord kunt u vervolgens een account bij ons aanmaken om zo uw opdrachten door te geven. De inhuur van een medewerker kan hierna direct van start gaan!

Tarieven

Bent u benieuwd naar het tarief dat wij hanteren voor het inhuren van een excel medewerker? Onze specialist helpt u graag verder. U kunt een vrijblijvende aanvraag doen zodat wij u een zo helder mogelijk voorstel kunnen doen. Het tarief verschilt namelijk per situatie en is onder ander afhankelijk van de ervaring en skills van de medewerker en de werkzaamheden die bij de functie horen. Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht, zullen wij u een tariefvoorstel toesturen.