085 – 488 1100

Expeditiemedewerker

Wat is een ”expeditiemedewerker”?

Een expeditiemedewerker, ook wel een expediteur of logistiek medewerker, is werkzaam in een magazijn van een distributiecentrum. De werknemer voert verschillende soorten werkzaamheden uit om de inkomende en uitgaande goederenstromen vloeiend te laten verlopen. Wilt u een expeditiemedewerker inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De taken en verantwoordelijkheden

  • Systemen bijhouden
  • Beladen van vrachtwagens
  • Controleren van producten
  • Goederen opslaan op locatie
  • Verzendklaar maken van orders
  • Administratieve taken verrichten
  • Verwerken van inkomende goederenstromen

Welke bedrijven huren een expeditiemedewerker in?

Veel verschillende soorten bedrijven in verschillende branches kunnen expediteur of logistiek medewerkers inhuren. Het zijn in ieder geval bedrijven die actief zijn binnen de transportsector, door de inkomende en uitgaande goederenstroom.

Wat is het salaris ?

Een expeditiemedewerker verdient gemiddeld tussen de €1.700 en €2.500 bruto per maand. De salarissen variëren met regelmaat per persoon. De medewerkers hebben namelijk onderling verschillende verantwoordelijkheden en specifieke taken, echter verschilt dit per bedrijf.

Hoe kunt u een expeditiemedewerker vinden?

Via Inhuren.com kunt u vrijblijvend een aanvraag doen en per direct geschikte expediteur of logistiek medewerkers voorgesteld krijgen van onze specialist. Wij hebben een grote pool met ervaren medewerkers door heel Nederland. U bepaalt zelf met wie u een gesprek wilt inplannen en wie u uiteindelijk inhuurt. Vraag meer informatie aan voor de mogelijkheden en u krijgt direct antwoord op uw vraag. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields