085 – 488 1100

Extra handjes inhuren

Extra handjes inhuren voor een aantal zware klussen? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

  • Ervaren extra handjes
  • Reserves tot uw beschikking
  • Vooraf weten wie er komt

Extra handjes

Kunt u wel wat extra handjes gebruiken binnen uw bedrijf? Inhuren.com beschikt over direct inzetbare medewerkers die extra handjes leveren. U kunt onze medewerkers voor zowel een kortdurend project als een langdurige periode inhuren. Kom via ons platform direct in contact met extra handjes. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De extra handjes van Inhuren.com

Inhuren.com zendt dagelijks extra handjes uit aan opdrachtgevers door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van logistiek personeel. Wanneer u via ons extra handjes inhuurt, bent u gegarandeerd van een ervaren medewerker met VCA en eigen werkkleding.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com extra handjes in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige 

Wanneer u via ons extra handjes inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat medewerkers ‘s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields