Extra mankracht inhuren

Op zoek naar extra mankracht? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Extra mankracht inhuren

Zoekt u extra mankracht? Inhuren.com is gespecialiseerd in het uitzenden van extra mankracht op de korte termijn. Wij hebben een groot bestand van tijdelijk personeel die wij kunnen inzetten bij uw organisatie. Type werknemers die u als extra mankracht kan inhuren zijn onder andere sjouwers, verhuizers, data entry medewerkers, administratief medewerkers en ondersteunend medewerkers in de techniek of logistiek.

Hoe gaan wij te werk?

Het inhuren van extra mankracht is op korte termijn mogelijk. Met korte termijn bedoelen wij binnen één werkdag. Door direct te bellen naar onze informatielijn of het informatie formulier op deze pagina in te vullen kunnen wij u direct helpen. Wij moeten van u weten naar wat voor type medewerkers u op zoek bent en hoe de werkzaamheden er verder uit zien. Op basis daarvan doen wij u een voorstel met de tarieven voor het inhuren van extra mankracht.

Extra mankracht op uitzendbasis

U huurt de extra mankrachten in op uitzendbasis. Dat betekent dat u geen enkel omkijken heeft naar werkgeversrisico’s, loonadministratie en loondoorbetaling verplichtingen. U betaald als inlenende organisatie alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren van de extra mankrachten. Duren de werkzaamheden langer of is uw team juist sneller klaar dan verwacht? Dan betaalt u alleen voor de uren die ook daadwerkelijk gewerkt zijn door de uitzendkrachten.