085 – 488 1100

Extra mankracht inhuren

Extra mankracht 

Is er binnen uw bedrijf behoefte aan extra mankracht? Inhuren.com heeft voor talloze functies medewerkers beschikbaar die extra mankracht kunnen bieden. Wij beschikken over een grote pool van mankracht. Via ons platform kunt u direct in contact komen met onze medewerkers. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Extra mankracht van Inhuren.com

Wij hebben ons gespecialiseerd in het uitzenden van personeel binnen de logistiek en zakelijke dienstverlening. Wij leveren dan ook op dagelijkse basis extra mankracht aan organisaties door heel Nederland. Onze medewerkers beschikken over ruime ervaring om u goed van dienst te kunnen zijn.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com extra mankracht in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons extra mankracht inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat extra mankracht ‘s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields