Facilitair medewerker

Op zoek naar een facilitair medewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
Lasser

Facilitair medewerker

Bent u éénmalig op zoek naar personeel voor diverse huishoudelijke taken binnen uw organisatie? Of heeft u op wisselende momenten medewerkers nodig die zorg dragen voor huishoudelijke werkzaamheden? Wij voorzien uw organisatie graag van een ervaren facilitaire medewerker. Een facilitair medewerker vervult een belangrijke functie doordat hij bijdraagt aan een fijne werkomgeving. Onze flexibel inzetbare medewerkers kunnen per week op oproepbasis worden ingezet.

De facilitaire medewerkers van Inhuren.com

Inhuren.com werkt als een bemiddelaar van flexibel personeel binnen de logistiek en transport. Door heel Nederland zetten wij voor bedrijven facilitaire medewerkers in. Wij beschikken dan ook over een grote pool van direct inzetbare facilitaire medewerkers. Deze medewerkers worden door ons geselecteerd op basis van een strenge wervingsprocedure. Op deze manier zorgen wij ervoor dat ons personeel beschikt over de nodige ervaring voor diverse huishoudelijke taken. Zo zetten wij onze medewerkers onder andere in voor schoonmaakwerkzaamheden, onderhoudsklussen, keukenwerkzaamheden en het beheren van het magazijn. Wij zorgen er daarnaast ook voor dat onze medewerkers over werkkleding en een VCA beschikken.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Voor een aanvraag kunt u direct vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten. De specialist neemt vervolgens samen met u de aanvraag en de personeelsbehoefte door. Wanneer de werkzaamheden aansluiten bij onze dienstverlening, ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Na uw akkoord kunt u vervolgens een account bij ons aanmaken om zo uw opdrachten door te geven. De inhuur van een medewerker kan hierna direct van start gaan!

Tarieven

Inhuren.com werkt met vaste uurtarieven. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het exacte tarief is onder andere afhankelijk van de inhuurduur, de werkzaamheden en de ervaring van de medewerker. Ook de cao van de opdrachtgever speelt hier een rol in. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. Op basis van uw wensen en situatie doen wij u vervolgens een vrijblijvend voorstel.

Overige

Wanneer u via ons een facilitair medewerker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerker wordt ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur gehanteerd van 4 uur per dag.