Facilitair medewerker inhuren

Inhuren.com is een uitzendorganisatie die gespecialiseerd is in facilitair- en logistiek personeel. Voor meer informatie over het inhuren van een facilitair medewerker kunt u vrijblijvend contact opnemen. Onze specialisten komen graag met u in contact voor een gepast voorstel. 

Offerte aanvragen

Een facilitair medewerker inhuren

Bedrijven kunnen voor facilitair en (logistiek) personeel terecht bij Inhuren.com. Er zijn meerdere opties om via Inhuren.com facilitair personeel in te huren of aan te nemen. Hieronder lichten we de opties toe zodat u zelf kunt beoordelen welke voor u momenteel het meest interessant is.

Facilitair medewerkers op uitzendbasis

Heeft u voor een tijdelijk project of op flexibele basis (extra) facilitair medewerkers nodig? Dan kunt u de medewerkers inhuren op uitzendbasis. Via uitzendconstructie betaalt u een vast tarief per uur zolang de medewerkers door u worden ingehuurd. Via Inhuren.com kunt u per direct (dat is binnen 1 werkdag) één of meerdere facilitair medewerkers inhuren.

Werving en selectie facilitair medewerker

Heeft u voor de lange termijn een facilitair medewerker nodig? Dan kunt u gebruik maken van de optie om via werving en selectie een medewerker aan te nemen. In dit geval doet Inhuren.com voor u de screening en werving van de medewerker. Is de medewerker geschikt voor de vacature? Dan kunt u ervoor kiezen de medewerker zelf direct een contract aan te bieden. In dit geval betaalt u een eenmalige vergoeding voor de werving en selectie.

 

 

Over Inhuren.com 

Dagelijks zetten de accountmanagers en planners van Inhuren.com facilitair medewerkers in. Onze facilitair medewerkers worden onder meer ingezet bij ziekenhuizen, overheid en een groot aantal facilitair dienstverleners verspreid over heel Nederland.