Finance medewerker inhuren

Offerte aanvragen

Finance medewerker inhuren

Een finance medewerker houd zich vooral bezig met het in orde maken van betalingen, controleren, coderen en boeken van facturen, en financiële administratieve taken. Het is van belang dat zij secuur werken en nauw samenwerken met de financiële afdeling. Personeel Inhuren is ervaren met het vinden van uitstekende financiële medewerkers. Wij hebben een grote database met verschillende disciplines en ervaringen. Daardoor kunnen we goed luisteren naar uw eisen aan het personeel en zoeken we alleen de meest geschikte kandidaten uit voor uw organisatie. U kunt bij dus een finance medewerker inhuren die echt bij uw organisatie past.

Georganiseerd & brede kennis

Wilt u een finance medewerker inhuren maar heeft u geen tijd voor de werving van nieuw personeel? Personeel Inhuren werft en selecteert alleen de beste kandidaten voor u. Als wij een geschikte kandidaat hebben gevonden houden we een persoonlijk intake gesprek. Bij dit gesprek letten we op verschillende eigenschappen & kwaliteiten zoals organisatorisch vermogen, klachtgerichtheid en communicatieve vaardigheden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de kandidaat representatief is en in het bezit is van relevante opleidingen, certificaten en ervaringen.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Flexibel of vast?

Bij Personeel Inhuren kunt u flexibel als vast personeel vinden. Heeft u een drukke tijd voor de deur staan en bent u op zoek naar flexibel, betrouwbaar personeel, die ingedeeld kan worden wanneer u dat schikt. Of wilt u een vaste finance medewerker inhuren?  Wij denken graag met u mee en geven u graag advies over wat u nodig heeft. Neem contact op met ons recruitment team en ontdek de voordelen van het werken met uitzendkrachten.