Financieel personeel

Inhuren Uitzendbureau werft en selecteert financiële medewerkers voor verschillende organisaties in Nederland. Bekijk op deze pagina de inhuur mogelijkheden van financiële medewerkers voor uw organisatie.

Offerte aanvragen

Financieel Personeel

Inhuren.com maakt de match tussen bedrijven, instellingen en overheden enerzijds en financieel medewerkers anderzijds. U kunt bij ons financieel personeel inhuren voor vaste vacatures, tijdelijke opdrachten en op projectbasis. De financiele dienstverlening in Nederland is heel breed met verschillende soorten bedrijven die dagelijks personeel nodig hebben.

Specialisaties

Wij leveren verschillende kandidaten in de financiele dienstverlening. Vacatures die wij invullen zijn onder andere voor financieel/administratief medewerkers, medewerkers debiteurenbeheer, medewerkers met een WFT certificaat (vanaf WFT Basis), hypotheekadviseurs en accountants/bedrijfseconomen.

Financieel medewerker

Inhuren Uitzendbureau levert op flexibele basis financieel/administratief medewerkers. Werkzaamheden van deze kandidaten bestaan uit het verwerken van administratie, debiteuren/crediteurenbeheer, opmaken financiele rapportages en het verwerken van allerlei inkomende facturen.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Medewerkers debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer en een gezonde cashflow is cruciaal voor het voeren van een financieel gezonde onderneming. Inhuren.com levert onder andere medewerkers debiteurenbeheer die zich bezighouden met het uitvoeren van kredietwaardigheid-onderzoeken, nabellen van debiteuren en incassotrajecten.

Financieel personeel met WFT certificaat

Een WFT certificaat is tegenwoordig voor veel vacatures in de financiele dienstverlening een vereiste om het beroep te mogen uitvoeren. Wij werven financieel medewerkers die beschikken over een WFT certificaat Basis en een specialisatie zoals krediet, verzekeringen, schade of hypotheken.

Hypotheekadviseurs/accounts

Hypotheekadviseurs en accountants zijn specialistische beroepen in de financiele dienstverlening. Naast deze beroepen kunnen bedrijven een groot aantal andere financieel specialisten inhuren via Inhuren.com.