085 – 488 1100

Flexibel personeel inhuren

Bekijk op deze pagina wat flexibel personeel allemaal voor u kan betekenen. Inhuren.com koppelt u graag aan de beste match!

Flexibel personeel inhuren

Bent u geïnteresseerd in inhuren flexibel personeel? Inhuren.com is gespecialiseerd in het zoeken naar flexibele werknemers voor uw bedrijf.

Een flexibele werknemer is iemand die bij een bedrijf werkt op flexibele basis. Dit kan zijn via een uitzendbureau als uitzendkracht. Via een detacheerder op interim basis of als zelfstandige als freelancer of ZZP’er.

Flexibele werknemer inhuren?

Bedrijven huren flexibel personeel in voor het werk of een klus dat een werknemer moet verrichten. Flexibel personeel wordt dus heel specifiek ingezet binnen een bedrijf.

In het geval van uitzendkrachten kan het gaan om tijdelijke klusjes, horeca werk, logistiek werk of administratief. In het geval van interim personeel gaat het vaak om projecten in de ICT, techniek en de offshore industrie.

ZZP’ers (freelancers) worden vaak ingehuurd voor specialistisch werk of om een opdracht te voldoen. Vaak zijn dit (online) marketeers, web developers, strategen en adviseurs.

Het voordeel van flexibel personeel is verder dat een werkgever niet aansprakelijk is bij ziekte, uitval of verlof (uitzonderingen daargelaten). De werknemer werkt uitsluitend de uren waarin hij of zij ook daadwerkelijk nodig is of totdat een project is afgerond.

Stel direct uw vraag of geef uw mening

Heeft u een opmerking of een tip naar aanleiding van het gelezen blog, dan zijn wij daar erg benieuwd naar.

Flexibel personeel inhuren?

Wilt u flexibel personeel inhuren? Mail ons dan naar info@inhuren.com of bel ons op nummer 085 – 488 1100.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields