085 – 488 1100

Freelance en zzp opdrachten

Timmerman zzp opdrachten

Ben jij een timmerman, beschik je over een inschrijving bij de KvK en beschik je over de juiste diploma’s en certificeringen? Bekijk dan de mogelijkheden die wij bieden bij het bemiddelen van zzp timmerman.

Inhuren.com bemiddelt timmermannen voor verschillende projecten en opdrachten. Zo werkt Inhuren.com voor grote projectinstellingen en aannemers. Voor al deze opdrachtgevers zorgt Inhuren.com ervoor dat de juiste professionals worden ingezet. Dit betreft projecten op projectbasis maar ook voor de langere termijn.

De beschikbare opdrachten voor zzp timmerman

De beschikbare projecten variëren van locatie en industrie. Een timmerman is vaak werkzaam in nieuwbouwprojecten, de woningbouw en in zakelijke gebouwen.

Wat betreft locaties heeft Inhuren.com door heel Nederland werk. Je kan als timmerman via Inhuren.com aan de slag op een locatie of project daar waar jij nodig bent.

Wat zijn de vereisten om als zzp timmerman in aanmerking te komen?

Als timmerman is het belangrijk dat je over de volgende kennis/certificaten beschikt:

  • Je hebt ervaring als timmerman of je beschikt over de diploma timmerman
  • MBO werk- en denkniveau 3 of 4 van een relevante opleiding zoals een diploma vmbo Basisberoepsgerichte Leerweg, een diploma Assistent Bouw en Infra of een ander bij ministeriële regeling aangewezen diploma of bewijsstuk
  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je bezit een rijbewijs B en auto om naar de klussen heen te gaan
  • Je bent verzekerd

Zzp timmerman werkzaamheden

Als timmerman ben op de hele bouwplaats te vinden. Als timmerman ben je behendig in het maken, repareren en monteren van apparatuur of materialen. Je werkt zowel binnen als buiten. Je bent als timmerman meestal werkzaam op locatie of project, hierdoor zou het kunnen dat je veel moet reizen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het volgende:

  • monteren en aftimmeren van vloeren, dakconstructies en stelwerken
  • onderhoud van materialen en apparaturen
  • renoveren van panden
  • opleverwerkzaamheden

Tarieven en facturatie

Het tarief dat wij bieden voor een timmerman is helemaal afhankelijk van het project of de opdracht waar wij jou gaan inzetten. Dit varieert enorm, omdat dit per project en/of opdracht afhangt.

Om meer te weten te komen over de tarieven die jij kan factureren is het verstandig contact op te nemen met een accountmanager van Inhuren.com.

Benieuwd?

Schrijf je direct in op ons platform en vul zoveel mogelijk informatie aan over jezelf. Via jouw account op het platform van Inhuren.com kan je wekelijks gemakkelijk jouw gewerkte uren en facturatie doorgeven. Wij hanteren een standaard betaaltermijn van 14 dagen na de factuurdatum. Een accountmanager van Inhuren.com neemt binnen vijf werkdagen na inschrijven contact met jou op.

Aanmelden als zzp'er:

"*" indicates required fields