085 – 488 1100

Freelance koerier inhuren

Freelance opdrachten voor koeriers

Inhuren.com heeft verschillende opdrachtgevers die opdrachten plaatsen voor koeriers. Dit zijn voornamelijk opdrachtgevers die transport over de weg doen voor de retail, horeca en e-commerce bedrijven. Als koerier kies jij zelf je opdrachten uit bij verschillende opdrachtgevers. Hierbij heb je de keuze uit expresseidensten en pakketdiensten. Een expressedient vervoert goederen via een transportsysteem gebaseerd op overslag. Een pakketdienst lijkt hetzelfde, alleen de hoeveelheid zendingen gaat om zeer grote aantallen. Er zijn een aantal vereisten om op freelance basis aan de slag te kunnen gaan als koerier. Meer weten? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De freelance koerier vereisten

Er zijn een aantal vereisten om op freelance basis aan de slag te kunnen gaan. Allereerst vereisen wij dat je ervaring hebt met de opdrachten die jij via het platform uitzoekt. Zonde rij-ervaring moeten wij jou helaas verzoeken niet aan de slag gaan. Verder dien je natuurlijk te beschikken over een KvK inschrijving, btw nummer en een zakelijk rekeningnummer.

Wanneer spreken wij van een koerier?

Een koerier is iemand die beschikt over een B-rijbewijs en rij-ervaring heeft als koerier. Hij of zij is een koerier die na aanvraag op korte termijn allerlei zendingen vervoert. Koeriersopdrachten zijn geen opdrachten voor vrachtwagenchauffeurs bijvoorbeeld. Hiervoor moeten wij jou vragen te kijken bij onze opdrachten voor vrachtwagenchauffeurs. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Aanmelden als zzp'er:

"*" indicates required fields