085 – 488 1100

Freelancer inhuren

Freelancer inhuren 

Heeft u met spoed een aantal extra werknemers nodig om de klus te voltooien? Dan kan het inhuren van freelancers de juiste oplossing zijn. Door het inhuren van freelancers hoef je geen zorgen te maken over belasting en verzekering. Hier moet namelijk de freelancer zelf voor zorgen. Meer weten over freelancers? Neem direct contact met ons op: 085-4881100.

Freelancer inhuren

Freelancers van Inhuren.com 

Inhuren.com kan freelancers inzetten bij projecten door heel Nederland. Wij hebben freelancers in verschillende vakgebieden en kunnen worden ingezet waar en wanneer u hem of haar nodig heeft. De freelancers van inhuren.com zijn zorgvuldig uitgekozen door de recruiters van inhuren.com. Zo wordt er altijd een betrouwbare en ervaren freelancer aan u aangeboden.  

Hoe gaat het in zijn werking? 

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar naar u op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven via ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen. 

Tarieven 

Heeft u besloten om via Inhuren.com een freelancer in te huren? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per email een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.  

Aanmelden Freelance/zzp'er

Overige informatie over de werkwijze van Inhuren.com 

Wanneer u via ons een freelancer inhuurt, dan is de Inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijke gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.  

Verder zal er met regelmaat voor kunnen komen dat extra mankracht ‘s nachts moet weten. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085-4881100.