Front office medewerker inhuren

Wilt u een representatieve front office medewerker inhuren? Inhuren.com helpt je bij het zoeken naar de juiste kandidaat. Bekijk hieronder de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Wat is een front office medewerker?

Een front office medewerker is het eerste aanspreekpunt voor uw klanten. De klantervaring begint bij het eerste contact. Daarom is een front office medewerker ook een belangrijke schakel voor uw organisatie. De werkzaamheden vinden bij en rondom de receptie plaats, waar klanten terecht kunnen voor informatie. Het beantwoorden van vragen en klachtenafhandeling horen bij het takenpakket. In veel organisaties wordt een front office medewerker ook wel een receptioniste of klantenservice medewerker genoemd.

Wat u van onze front office medewerkers kunt verwachten

Met een gastvrije, klantgerichte en representatieve front office medewerker scoort u punten. Eerst en vooral bij uw potentiële klanten, maar ook bij uw zakenpartners. Huur je via inhuren.com een front office medewerkers in? Dan mag u ervan uitgaan dat zij fungeren als het visitekaartje voor uw organisatie. Wij selecteren onze kandidaten zorgvuldig, waarbij we letten op relevante opleidingen, ervaringen en klantgerichtheid.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

De voordelen voor u op een rij:

 Gemotiveerde kandidaten
 Poolmanagement mogelijk
 Opgeleide front office medewerker
 Wij stellen binnen 7 werkdagen kandidaten voor
 Kandidaten worden geselecteerd op basis van uw wensen

Vertrouwelijke informatie

Komt uw front office medewerker vaak in aanraking met vertrouwelijke informatie? Dan passen wij onze selectieprocedure daarop aan. Zo kunnen wij ervoor kiezen om alleen kandidaten voor te stellen die in het bezit zijn van een specifieke opleiding of VOG. Ook wel bekend als Verklaring Omtrent het gedrag. Indien u specifieke wensen heeft, geef deze dan door bij één van onze specialisten. Op deze manier kunnen wij u namelijk beter van dienst zijn.