085 – 488 1100

Gastheer inhuren

Gastheer nodig?

Zoekt u naar een gastheer die uw bedrijf op een representatieve manier kan vertegenwoordigen? Iemand die bijdraagt aan een fijne ervaring voor uw gasten en daarbij uw bedrijfsimago een boost geeft? Wij helpen u binnen enkele dagen aan een geschikte gastheer. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Snel weten waar u aan toe bent!

Heeft u een gastheer nodig, maar weet u nog niet wat het inhuren van een gastheer precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Een medewerker van Inhuren.com neemt zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden toe te lichten.

Gecertificeerde gastheren

Bent u op zoek naar een gastheer met een afgeronde opleiding horeca? Of moet iemand een aantal jaar praktijkervaring hebben opgedaan in de horeca? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan horeca werk.

Het selecteren van kandidaten

Wij zorgen ervoor dat u, op basis van uw wensen, de meest geschikte kandidaten voorgesteld krijgt. Hoe doen wij dit? Wij maken gebruik van een uitgebreide selectieprocedure zodat enkel de beste kandidaten bij ons terecht komen. Wij beschikken daarnaast over een pool aan kandidaten zodat het in de meeste gevallen (niet alle) zelfs mogelijk is om binnen 24 uur personeel aan u uit te zenden.

Tarieven

Voor het inhuren van een gastheer hanteren wij een tarief tussen de €20,- en €25,- per uur. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de duur van inhuur en de ervaring die onze kandidaten met zich meebrengen. Voor het exacte tarief kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields