085 – 488 1100

Gastvrouw inhuren

Gastvrouw nodig?

Bent u op zoek naar een gastvrouw die een bijdrage kan leveren aan een onvergetelijke ervaring voor uw gasten? Een gastvrouw zorgt er namelijk voor dat gasten zich speciaal voelen en warm worden ontvangen. Daarnaast fungeert zij als het perfecte visitekaartje van uw organisatie. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Snel weten waar u aan toe bent!

Bent u op zoek naar een gastvrouw, maar weet u nog niet wat het inhuren van een gastvrouw precies inhoudt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Eén van onze contactpersonen neemt zo snel mogelijk contact met u op om alle mogelijkheden toe te lichten.

Gecertificeerde medewerkers

Bent u op zoek naar een gastvrouw met een afgeronde horeca opleiding? Of moet iemand beschikken over een aantal jaar praktijkervaring in de horeca? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan horeca werk.

Het selecteren van kandidaten

Wij zorgen ervoor dat u, op basis van uw wensen, de meest geschikte kandidaten voorgesteld krijgt. Hoe doen wij dit? Wij maken gebruik van een uitgebreide selectieprocedure zodat enkel de beste kandidaten bij ons terecht komen. Wij beschikken daarnaast over een pool aan getalenteerde kandidaten zodat het in de meeste gevallen (niet alle) zelfs mogelijk is om binnen 24 uur personeel aan u uit te zenden.

Tarieven van een gastvrouw 

Voor het inhuren van een gastvrouw hanteren wij een tarief tussen de €20,- en €25,- per uur. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de duur van inhuur en de ervaring die onze kandidaten met zich meebrengen. Voor het exacte tarief kunt u vrijblijvend contact opnemen met ons. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields