Gastvrouw inhuren

Op zoek naar een gastvrouw? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Gastvrouw

Bent u op zoek naar een gastvrouw die een bijdrage kan leveren aan een onvergetelijke ervaring voor uw gasten? Iemand die hen speciaal laat voelen door een warm welkom en een hapje en een drankje? En iemand die daarbij het perfecte visitekaartje is voor uw bedrijf? Inhuren.com voorziet u graag van geschikte medewerkers. Binnen enkele dagen kunnen wij al een aantal kandidaten voorstellen.

De gastvrouwen in onze pool

Inhuren.com beschikt over een grote pool aan gemotiveerde gastvrouwen die direct kunnen worden ingezet bij uw restaurant, hotel of evenement. Deze medewerkers hebben wij geworven aan de hand van een uitgebreide selectieprocedure. Onze pool bestaat dan ook uit ervaren medewerkers die op meerdere projecten zijn ingezet. Zo weten zij gasten met hun warme uitstraling een speciaal gevoel te geven en zullen zij uw bedrijf op een uitstekende manier kunnen representeren. Het is belangrijk dat de gastvrouw op een correcte manier met gasten om gaat. Waar nodig zal zij dan ook beschikken over een VOG. Uiteraard zullen wij ook zorgen voor geschikte werkkleding.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor een aanvraag kunt u direct vrijblijvend contact opnemen met onze specialist. De specialist neemt vervolgens samen met u de aanvraag en de personeelsbehoefte door. Wanneer de werkzaamheden aansluiten bij onze dienstverlening, ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Na uw akkoord kunt u vervolgens een account bij ons aanmaken om zo uw opdrachten door te geven. De inhuur van een medewerker kan hierna direct van start gaan!

Tarieven

Inhuren.com werkt met vaste uurtarieven. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het exacte tarief is onder andere afhankelijk van de inhuur duur, de werkzaamheden en de ervaring van de medewerker. Ook de cao van de opdrachtgever speelt hier een rol in. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. Op basis van uw wensen en situatie doen wij u vervolgens een vrijblijvend voorstel.