085 – 488 1100

Handyman inhuren

Handyman inhuren

Heeft u iemand nodig voor het uitvoeren van diverse reparaties? Of bent u op zoek naar iemand die meubilair in elkaar kan zetten? Het inhuren van een handyman is hier een goede oplossing voor. Plaats uw klus online om direct in contact te komen met een geschikte handyman. Meer weten? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De handymans van Inhuren.com

Inhuren.com zet dagelijks personeel in binnen de logistiek en transport. Wij bieden dan ook ervaren handymans aan die al bij meerdere opdrachtgevers hebben gewerkt. U kunt er dus vanuit gaan dat wij een handyman bij u plaatsen met een VCA, eigen werkkleding en eigen gereedschap.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een handyman in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een handyman inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een handyman ‘s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields