085 – 488 1100

Hijsbegeleider en riggers

Bekijk de mogelijkheden en informatie over het inhuren van een hijsbegeleider of rigger.

Een hijsbegeleider of rigger inhuren

Inhuren.com is een gespecialiseerde dienstverlener in een aantal verschillende industrieën. Zo werken wij voor verschillende organisaties binnen het Verticaal Transport. Wij zoeken, selecteren en leiden hijsbegeleiders en riggers op voor het Verticaal Transport. Dat doen wij onder andere in samenwerking met het Verticaal Transport Centrum Nederland. Als kraanbedrijf, industriële machineverhuizer of bouwbedrijf kunt u bij Inhuren.com terecht voor hijsbegeleiders en riggers.

Wat is een hijsbegeleider (of rigger)?

Een hijsbegeleider of rigger is binnen het Verticaal Transport verantwoordelijk voor het aanslaan en begeleiden van de last. De hijskraan is één van de belangrijkste aspecten van een bouwplaats. Om ervoor te zorgen dat de kraanmachinist alle last en materialen op een veilige en gecoördineerde wijze kan verplaatsen, is een hijsbegeleider nodig. De hijsbegeleider communiceert met de kraanmachinist over de begeleiding en het aanslaan van de last. Op die manier kan iedereen op de bouwplaats veilig zijn werkzaamheden blijven uitvoeren.

ZZP hijsbegeleider (worden)?

Inhuren.com heeft een professionele dienstverlening voor hijsbegeleiders die beschikken over een KvK inschrijving. Zo werken wij voor grote bouw- en kraanbedrijven die door heel Nederland hijsbegeleiders voor langere termijn, op projectbasis, inhuren. Zo kan jij via Inhuren.com tegen interessante tarieven aan de slag, waarbij de facturatie en uitbetaling door Inhuren.com worden gegarandeerd. Daarnaast bieden wij middels onze partner verschillende mogelijkheden tot opleidingen en cursussen.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan