085 – 488 1100

Hikers inhuren

Hikers

Bent u op zoek naar een hiker die auto’s veilig van punt A naar punt B kan brengen? Het platform van Inhuren.com koppelt u graag aan flexibel inzetbare medewerkers. U kunt onze hikers voor zowel een kortdurende als langdurende periode inhuren. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De hikers van Inhuren.com

Inhuren.com werkt met hikers die op dagelijkse basis door ons worden ingezet bij meerdere opdrachtgevers. Wij beschikken dan ook over ruime ervaring binnen het vakgebied en kunnen u op professionele wijze ondersteunen met de juiste werknemers.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van de specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven in ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een hiker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een hiker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.

Verder zal het met regelmaat voor kunnen komen dat een hiker ‘s nachts moet werken. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields