085 – 488 1100

Online platform van Inhuren.nl

Bekijk op deze pagina alle informatie omtrent het inhuren van flexibel personeel via het online platform.

Het online platform van Inhuren.com

Via het online platform van Inhuren.com bieden we opdrachtgevers en flexmedewerkers meer transparantie en overzicht. Dit maken we mogelijk doordat u als opdrachtgever nu dagelijks opdrachten kan plaatsen en dit openbaar op het platform komt te staan. Daarnaast heeft u als opdrachtgever inzicht in het complete profiel van de flexmedewerkers en kunt u zelf bepalen wie de klus uitvoert. Verder blijft de werving- en selectieprocedure hetzelfde en zijn alle flexmedewerkers op het platform a.d.h.v. een strenge procedure aangenomen. Flexmedewerkers kunnen zich dus niet zomaar aanmelden. Flexmedewerker inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Hoe werkt het online platform?

Als opdrachtgever kunt u op elk gewenst moment een opdracht plaatsen op het platform. U kunt hierbij aangeven wat er precies verwacht wordt, zoals een rijbewijs, werkbroek & werkschoenen of bijvoorbeeld een VCA of VOG certificaat. Zodra de opdracht online staat, kunnen geschikte flexmedewerkers zich aanmelden. Alle profielen van de flexmedewerkers zijn zo ingericht dat u gemakkelijk kan inzien wie er de volgende dag komt werken en wat voor ervaring deze flexmedewerker heeft.

Voor wie is het online platform bedoelt?

Op het online platform werken we met verschillende bedrijven in de logistiek en transport, maar ook de zakelijke dienstverlening. Onze werkgevers huren allemaal op flexibele basis personeel in. Daarnaast bieden wij onze flexibele medewerkers de mogelijkheid om een klus uit te kiezen. De flexmedewerkers bepalen namelijk zelf waar en wanneer ze werken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com of heeft u vragen over het online platform? Neem dan contact op met één van onze contactpersonen. Wilt u een aanvraag indienen voor flexibel personeel in de logistiek of transport? Vraag dan een offerte aan of neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan