Horeca personeel inhuren

Zoekt u naar flexibel horeca personeel? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Wat is horeca personeel?

Onder horeca personeel vallen alle medewerkers die werkzaam zijn in de horeca binnen een bepaalde organisatie. Dit kan een restaurant of hotel zijn. Het horeca personeel is ook wel op te delen in barpersoneel, serveersters en gastheren– en vrouwen. Het is belangrijk dat horeca personeel klantgericht en vriendelijk is, aangezien zij veelal fungeren als het visitekaartje van een bedrijf.

Wat u kunt verwachten van ons horeca personeel

Wanneer u horeca personeel inhuurt via Inhuren.com dan mag u ervan uitgaan dat zij uw gasten netjes verwelkomen en bedienen. Zij fungeren dan ook als het visitekaartje van uw bedrijf en zorgen voor een positieve klantervaring. Wij leveren kandidaten met een horeca achtergrond. Dat wil zeggen dat ze ervaring hebben, stressbestendig zijn, zonder problemen met volle dienbladen kunnen lopen en dat ze goed zelfstandig kunnen werken.

Horeca personeel met ervaring

Omdat klantvriendelijkheid, hygiëne en flexibiliteit belangrijk is in de horeca worden de kandidaten zorgvuldig geselecteerd en gescreend. We kijken daarom niet alleen naar het bezit een diploma of Sociale Hygiëne certificaat. Kandidaten moeten ook de juiste motivatie en karaktereigenschappen hebben. Inhuren.com levert daarom kandidaten die bereid zijn nét een stapje extra te zetten en zichzelf flexibel op te stellen.

Hiervoor kunt u horeca personeel inhuren:

  • Afrekenen van bonnen
  • Aanwijzen van de tafel
  • Ontvangen van gasten
  • Informeren van gasten
  • Opnemen van bestellingen
  • Uitleggen van de menukaart
  • Aannemen en uitgeven van de jassen