085 – 488 1100

Horeca personeel inhuren

Horeca personeel inhuren?

Bent u per direct op zoek naar personeel die uw gasten verwelkomen en bedienen? Personeel die fungeert als het visitekaartje van uw bedrijf en zorgt voor een positieve klantervaring? Wij leveren geschikte kandidaten met een horeca achtergrond.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Gecertificeerd horeca personeel

Bent u op zoek naar horeca personeel met een afgeronde opleiding horeca? Of moet personeel beschikken over een aantal jaar praktijkervaring in de horeca? Bij Inhuren.com hebben wij ervaring met verschillende opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan horeca werk.

Getalenteerde medewerkers op het gebied van horeca en recreatie

Naast horecapersoneel bieden wij ook andere medewerkers aan op het gebied van horeca en recreatie. Bekijk hieronder onze mogelijkheden;

Gastheer
Gastvrouw
Afwaskracht

Tarieven horeca personeel

De tarieven van horecapersoneel verschillen sterk per functie en hoeveel jaar ervaring hij of zij heeft. Daarnaast is het afhankelijk van de mate van inhuur. U kunt bij Inhuren.com horeca personeel inhuren voor een tarief van 20 tot 26 euro per uur. Wilt u meer weten over de tarieven of wilt u een offerte aanvragen? Gelijk geholpen worden? Neem direct contact met ons op:

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields