085 – 488 1100

Hotelpersoneel inhuren

Hotelpersoneel nodig?

Bent u op zoek naar ervaren hotelpersoneel? Of wilt u een flexibele aanvulling op de vaste ploeg van medewerkers? Van receptionistes tot restaurantmedewerkers en van onderhoudsmedewerkers tot ICT specialisten. Wij bieden hotelpersoneel met verschillende kwaliteiten en achtergronden. Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Hotelpersoneel via Inhuren.com!

Hotelpersoneel kan u ondersteunen voor heel veel werkzaamheden binnen uw hotel. Inhuren.com kan u voorzien van geschikt personeel op korte termijn maar ook voor een langere periode. Vraag gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie omtrent de inhuur van hotelpersoneel. Zo kunt u bijvoorbeeld personeel inhuren voor in het restaurant, achter de receptie, in de keuken of schoonmaakpersoneel. Bekijk hieronder alle functies die Inhuren.com aanbiedt:  

Ervaring en kwaliteit 

Zoekt u naar hotelpersoneel met ervaring in de dienstverlening en gastvrijheid industrie? Of bent u echt op zoek naar personeel met een diploma hospitality management? Inhuren.com heeft ervaring met opdrachtgevers en projecten gerelateerd aan hotelwerkzaamheden. Neem telefonisch contact op met onze specialist via 085 488 11 12 en bespreek al uw wensen en vereisten. 

Werkwijze & tarieven

Onze recruiters hebben zelf jarenlange ervaring in de horeca, en weten dus wie u nodig heeft. Onze werkwijze betreft de inhuur van hotelpersoneel:

  • U doet per mail of telefonisch een aanvraag bij onze specialist
  • Onze specialist neemt contact met u op om uw wensen te bespreken
  • Nadat uw wensen kenbaar zijn gemaakt, gaat de specialist op zoek naar een geschikte kandidaat
  • Binnen 7 dagen stellen wij de meest geschikte kandidaten aan u voor
  • U besluit zelf met wie u een kennismaking inplant en wie u inhuurt

De tarieven zijn sterk afhankelijk van de kennis, ervaring en kwaliteiten van de kandidaat. Daarnaast zijn de tarieven afhankelijk van de horecafunctie die de kandidaat zal vervullen. Neem voor meer informatie over de tarieven van hotelpersoneel direct contact met ons op: 085 488 11 12 of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan