Hotelpersoneel inhuren

Op zoek naar hotelpersoneel? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Hotelpersoneel inhuren

We vervullen binnen hotels verschillende functies. Van receptionistes tot restaurantmedewerkers en van onderhoudsmedewerkers tot ICT specialisten. Wij leveren hotelpersoneel met een minimaal afgeronde mbo-opleiding in de richting van horeca of hotelmanagement. Daarnaast bieden wij een flexibele dienstverlening aan met onze hotel payrolling.

Op zoek naar het beste hotelpersoneel?

Wij leveren al vanaf mbo-niveau hotelpersoneel aan onze relaties door heel Nederland. Maar niet alleen op mbo-niveau leveren wij hotelpersoneel. Voor hogere functies leveren wij zowel studenten, starters als ervaren medewerkers op hbo- en universitair niveau. Bent u voor de toekomst opzoek naar ervaren hotelpersoneel? Of wilt u een flexibele aanvulling op de vast ploeg van medewerkers? Kom dan direct in contact met een van de recruiters van Inhuren Uitzendbureau en vraag vandaag nog een offerte aan.

De beste hotel uitzendkrachten

U kunt bij ons hotelpersoneel en horecapersoneel inhuren op zowel vaste als flexibele basis. Dat betekent dat u als opdrachtgever ervoor kunt kiezen om de hotelpersoneel al dan niet zelf op de payroll te plaatsen. Wij kunnen u voorzien van hotelpersoneel door de ideale uitzendkrachten op flexibele basis te leveren. U kunt na verloop van de werktijd van de uitzendkracht ervoor kiezen om de kandidaat zelf in dienst te nemen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om kandidaten zelf in dienst te nemen. In dat geval zal de hotelmedewerker door ons worden gezocht en bij succesvolle invulling brengen wij u een eenmaling werving- en selectie fee in rekening.

Bouw een pool van hotelpersoneel

Is uw vraag naar flexibel hotelpersoneel zo wisselvallig dat hij het moeilijk vindt om ook de flexibele krachten vaste uren aan te kunnen bieden? Dat is geen probleem, u kunt bij ons voldoende hotelpersoneel inhuren. Wij bouwen een pool met daarin meerdere kandidaten. Op die manier bent u er toch zeker van dat de werkzaamheden die moeten gebeuren tijdelijk worden opgelost.