Op zoek naar ICT personeel?

Bent u op zoek naar ICT personeel voor uw onderneming, maar lukt het maar niet om geschikte kandidaten te vinden? Wij helpen u graag bij die zoektocht en nemen alle zorgen rondom dit proces voor u uit handen. 

Offerte aanvragen

Wat kost ICT personeel?

Binnen de ICT sector zijn er veel diverse functies die allemaal een ander tarief zijn. Het tarief van een ICT student ligt nou eenmaal lager dan die van een web developer of hardware engineer. Het exacte tarief is afhankelijk van de functie, het aantal medewerkers dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de kandidaten. Neem voor het exacte tarief vrijblijvend contact met ons op of download het gratis e-book voor meer informatie over de voorwaarden en tariefopbouw.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
  • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
  • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van ICT personeel verwachten

Wanneer u een ICT medewerker inhuurt mag u verwachten dat hij/zij graag met computers werkt en er ook een relevante opleiding voor heeft afgerond.  Kennis van diverse computersystemen en programma’s is vanzelfsprekend. ICT personeel is gewend om met andere mensen te werken, te helpen of te ondersteunen op afstand.

Een hardware engineer inhuren?

Bent u op zoek naar een hardware engineer die computerdelen bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt? Oftewel iemand die alles weet over computerhardware en daardoor snel problemen herkent en oplost? Wij helpen u graag met het zoeken naar een ervaren hardware engineer.

Servicedesk en supportmedewerkers

Grote organisaties hebben voor projecten en lange termijn functies behoefte aan extra personeel in de service- en supportdesk. Inhuren.com heeft door heel Nederland een groot aantal servicedesk– en supportdeskmedewerkers actief die zich specialiseren in het afhandelen van klantgerichte vragen.

ICT verhuizingen

Wij zetten op flexibele basis ICT verhuizers in die ondersteuning bieden bij het uitvoeren van de verhuizingen van werkplekken, servers, bekabeling en de hardware van grote bedrijven. Dit kunnen zowel interne verhuizingen zijn (van afdelingen) tot externe van verhuizingen naar een andere locatie. Onze ICT verhuizers hebben ervaring op het gebied van het af- en aankoppelen van werkplekken, hardware en het wegwerken van bekabeling.

ICT studenten

ICT studenten zijn de enigste IT’ers in Nederland die zowel betaalbaar als toegankelijk zijn voor bedrijven. Via onze partner Student Inhuren helpen wij bedrijven bij het vinden van de meest getalenteerde IT studenten op hbo of universitair niveau.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de tekenaars? Dit doen wij.
Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
De autoCAD tekenaar niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
Bij tevredenheid de CAD tekenaar na 1040 uur mag overnemen?
Via ons o.a. ook machine monteurs in kunt huren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid

De voordelen voor u op een rij:

  • Opgeleid ICT personeel
  • Ervaring ICT medewerkers
  • Minder administratie
  • Geen werkgeversrisico
  • Direct opzegbaar

Liever persoonlijk contact?

Indien u liever eerst persoonlijk contact met een van onze specialisten wilt, kunt u het volgende formulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat u op werkdagen binnen 24 uur teruggebeld wordt.