085 – 488 1100

ICT verhuizers inhuren

ICT verhuizers inhuren 

Gaat uw kantoor of bedrijf verhuizen? En wilt u dat uw digitale omgeving weer wordt aangesloten op u nieuwe locatie? Dan kunt u ICT verhuizers hiervoor inhuren! Zij installeren structureel uw hele digitale omgeving. Meer weten? Neem direct contact met ons op: 085-4881100.

ICT verhuizers

De ICT verhuizers van Inhuren.com 

DICT verhuizers van Inhuren.com kunnen snel en gemakkelijk uw digitale omgeving verhuizen. De ICT verhuizers van Inhuren.com hebben kennis over software, bedradingen en wifi. Zo zorgen zij ervoor dat u snel weer aan de slag kunt gaan zonder belangrijke bestanden te verliezen.  

Hoe gaat het in zijn werking? 

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar naar u op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven via ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen. 

Tarieven 

Heeft u besloten om via Inhuren.com ICT verhuizers in te huren? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per email een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.  

Tarieven download

Overige informatie over de werkwijze van Inhuren.com 

Wanneer u via ons ICT verhuizers inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijke gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.  

Verder zal er met regelmaat voor kunnen komen dat extra mankracht ‘s nachts moet weten. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085-4881100.