ICT-verhuizers inhuren

Op zoek naar een ICT-verhuizer? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
Sjouwer

Tarief voor ICT-verhuizers inhuren

Voor de inhuur van een ICT-verhuizer hanteren wij een tarief tussen de € 22,- en € 27,- per uur. Het precieze tarief is afhankelijk van het aantal ICT-verhuizers dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de kandidaten. Een ICT-verhuizer met veel werkervaring verdient bijvoorbeeld meer dan een kandidaat met minder werkervaring. Benieuwd naar het tarief voor uw aanvraag? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat levert het inhuren van een ICT-verhuizer u op?

Uiteraard levert het u deskundige ICT-verhuizers op die alle goederen zonder schade van A naar B weten te brengen en weer correct aansluiten. En dat zonder zorgen, doordat het gehele inhuurproces voor u uit handen wordt genomen. Een groot voordeel van de uitbesteding is dat u niets betaalt voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte ICT-verhuizers die uit het selectieproces naar voren zijn komen. U betaalt pas op het moment dat u een of meerdere voorgestelde ICT-verhuizers inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
  • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
  • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een ICT-verhuizer verwachten

Onze ICT-verhuizers hebben een relevant diploma richting ICT behaald op minimaal MBO-niveau. Zij gaan zorgvuldig met de werkplekken en materialen om. De verhuizers zorgen er in korte periode voor dat alles netjes verhuisd is en weer aangesloten wordt door middel van kabelmanagement. Samen werken zij eraan om de tijd die gaat zitten in migraties of verhuizingen in de IT infrastructuur, zoveel als mogelijk te beperken. Soms hebben onze ICT-verhuizers uw omgeving al in enkele uren verhuisd! De ICT-verhuizers beschikken over een eigen gereedschapskist en werkkleding.

ICT-verhuisteam inhuren?

Heeft u voor de grootte van uw ICT-verhuizing meerdere verhuizers nodig? Huurt u dan een geheel team bij ons in. Een verhuisteam kan bestaan uit sjouwers, ICT-verhuizers, (één of meerdere) voormannen en vrachtwagenchauffeurs. Inhuren.com kan u niet helpen bij het inhuren van vrachtwagens of materialen. Hier moet u zelf voor zorgen. Wilt u een team van verhuizers inhuren? Neem dan direct contact op met Mike Gordijn. Hij kan u meer vertellen over de werkwijze en mogelijkheden.

Stel uw eigen pool van ICT-verhuizers op

Wanneer uw organisatie op regelmatige basis extra inzet van ICT-verhuizers nodig heeft, kunt u ook gebruik maken van onze pool. Zo bent u altijd verzekerd van voldoende vervanging, en zit u in rustige perioden nergens aan vast. De ICT-verhuizers hoeft u niet meer in te werken en kunnen direct voor u inspringen.

Voordeel van kabelmanagement

Een groot voordeel van kabelmanagement is dat alle snoeren netjes weggewerkt worden en dat de kans op kortsluiting kleiner is. Dankzij kabelmanagement zien alle werkplekken er netjes uit en voorkomt u dat medewerkers met hun voeten verstrikt raken in de kabels. Een ander bijkomend pluspunt van kabelmanagement is de reductie van stofophoping.

Wist u dat u:

Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de ICT-verhuizers? Dit doen wij.
Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
De ICT-verhuizers niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
Bij tevredenheid de ICT-verhuizers na 1040 uur mag overnemen?
 Ons altijd mag verrassen met ingewikkelde vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8.5