Inbound callcenter medewerker inhuren

Offerte aanvragen

Inbound callcenter medewerker inhuren

De eerste indruk kan uw onderneming maken of kraken. Het is dus belangrijk dat de telefoon opgenomen wordt met een warme verwelkomende stem. Bent u opzoek naar het visitekaartje voor uw bedrijf? Personeel Inhuren levert direct inbound callcenter medewerkers van kwaliteit. Onze kandidaten zijn gepassioneerd in het helpen van mensen en zetten zich hier volledig voor in. Onze inbound callcenter medewerkers zijn voor verschillende functies inzetbaar. Of het nu gaat om het inplannen van afspraken of het oplossen van vraagstukken bij klanten. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan zodat wij u spoedig verder kunnen helpen. 

Tevreden klanten met een inbound callcenter medewerker

Personeel Inhuren beschikt over een kwalitatieve database van inbound callcenter medewerkers. Klanten werven en onderhouden is een belangrijk aspect binnen het bedrijf als u succesvol wilt zijn en blijven. Wij zijn ervaren in het werven en selecteren van de geschikte kandidaat, passend binnen uw bedrijfscultuur. Tevreden klanten bereikt u door middel van een tevreden samenwerking. Daarom betaalt u bij Personeel Inhuren pas nadat de kandidaten voor u gewerkt hebben. Op deze manier zijn we zeker van een goede samenwerking.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Het talent van morgen

Personeel Inhuren biedt het talent van morgen. Bellen kan iedereen. Werken in de klantenservice is een ander verhaal. Een inbound callcenter medewerker hoort te beschikken over goed ontwikkelde communicatie vaardigheden. Klanten willen niet alleen een antwoord op hun vraag. Het gevoel van begrip en ondersteuning is net zo belangrijk. Wij zijn hier dan ook erg selectief in tijdens het werven van onze kandidaten.