Informatica student

Offerte aanvragen

Informatica student inhuren

Wilt u een informatica student inhuren? Een student die goed kan programmeren en niet terugdeinst voor een grote hoeveelheid data? Dan bent u bij Personeel Inhuren aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het matchen van de juiste kandidaat met de juiste werkgever. Wij hebben landelijk al 15 jaar ervaring en hebben alleen hoogopgeleide studenten in onze database. Dit betekent dat wij u succes kunnen garanderen!

Kwalitatief werk

De studenten in onze database beschikken over een HBO of Universitaire opleiding. Hierdoor zijn zij instaat om complexe ICT-problemen te analyseren en hier oplossingen voor aan te brengen. Ook kunnen zij u helpen met het ontwerpen of implementeren van nieuwe ICT-systemen. Onze studenten hebben niet alleen kennis van de informatie. Zij doen ook relevante werkervaring op, op dit gebied. Hierdoor kunnen zij gegarandeerd een bijdrage leveren aan uw bedrijf.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Flexibel inzetbaar

De informatica studenten bij Personeel Inhuren zijn ten alle tijden flexibel inzetbaar. U kunt zo zelf bepalen wanneer u ze ze nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld wanneer een medewerker met verlof of vakantie is of bij langdurige ziekte. Dit is voordelig voor u omdat u niet aan deze student vast zit. U kunt op ieder moment de samenwerking stopzetten en/of doorzetten. U heeft hierdoor geen werkgeversrisico en u betaald enkel voor het aantal uren dat deze student voor u gewerkt heeft. Wij zorgen er verder voor dat de administratie die hier bij komt kijken geregeld is.