Inhuren beurspersoneel

Inhuren.com beschikt over een netwerk van kandidaten die geschikt zijn om uw bedrijf op een beurs, of meerdere beurzen, te vertegenwoordigen. De kandidaten zijn door ons geselecteerd op hun kwaliteit, hun uitstraling en hun wil om te werken.

Offerte aanvragen

Inhuren beurspersoneel

Heeft u een beurs, congres of evenement en zoekt u beursmedewerkers om succes te behalen op de beurs? Inhuren.com heeft speciaal getrainde beursmedewerkers die weten hoe ze uw bedrijf of evenement een succes kunnen maken. Onze beursmedewerkers hebben ervaring en zijn getraind in het aanspreken van bezoekers en het binnenhalen van potentiële klanten.

Verschillende werkzaamheden

De beursmedewerkers van Inhuren.com worden ingezet voor een verschillend aantal werkzaamheden op beurzen. Zo kunt u personeel inhuren voor horeca werkzaamheden, het uitserveren van drankjes en hapjes, het bereiden van gerechten (keuken ondersteuning), het benaderen van potentiële klanten en het op- en afbouwen van uw stand.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Goede voorbereiding

Wij denken actief mee met onze opdrachtgevers die soms maandelijks op beurzen en evenementen zijn vertegenwoordigd. Een goede voorbereiding is hierbij van groot belang. Op wat voor soort beurs u staat, het type medewerkers dat u hiervoor nodig heeft en de duur van de werkzaamheden moeten allemaal op elkaar worden afgestemd. Onze beursplanners nemen samen met u de werkzaamheden door om de beste mensen hiervoor in te plannen.