085 – 488 1100

Inhuren.com helpt Ronald McDonald Huis Rotterdam

Op vrijdag 22 maart 2019 was het zover. Inhuren.com mocht samen met onder andere Container Hotel en Beter Bed helpen bij het verhuizen van oude en nieuwe bedden van het Ronald McDonald Huis in Rotterdam.

Iedere 10 jaar nieuwe bedden voor de kamers

Iedere tien jaar krijg het Ronald McDonald Huis nieuwe bedden voor de kamers waar familie van (dood)zieke kinderen hun nachten kunnen doorbrengen. Er werden op vrijdag 22 maart maar liefst 73 nieuwe bedden, toppers en matrassen geleverd door Beter Bed. Deze werden via een verhuislift binnen gebracht bij de tweede tot zesde etage van het gebouw.

Hulp van buitenaf

Het Ronald McDonald Huis is een non-profit organisatie die het bij dit soort opdrachten moet hebben van hulp van buitenaf. Alle bedden moesten in uiterlijk een dag tijd worden vervangen zonder dat de gasten er last van ondervonden. Inhuren.com maakte een team van zes verhuizers beschikbaar die onder leiding van Mike Gordijn deze verhuizing konden uitvoeren.

Met een team van totaal dertig mensen werd er de hele dag hard gewerkt om de bedden te verhuizen, in elkaar te zetten en op te maken voor gebruik. Tot het team behoorde ook een groep vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis zelf. Uiteindelijk is de dag vlot en soepel verlopen. Rond het middaguur waren alle nieuwe bedden geplaatst en konden de bedden worden opgemaakt. De oude bedden werden verzameld voor een nieuwe bestemming.

TV Rijnmond & wilt u ook doneren

Ook TV Rijnmond besloot een rapportage te maken van de verhuizing. Deze rapportage is via deze link te bekijken. Wilt u ook een donatie doen? Via deze link kunt u gemakkelijk uw donatie doen voor het Ronald McDonald Huis.

Meer weten over inhuren.com?

Inhuren.com is een uitzendbureau in de transport en logistiek en via ons nieuwe platform brengen wij vraag en aanbod samen. Meer weten? Lees hier verder.