Interim professional inhuren

Offerte aanvragen

Interim professional inhuren

Personeel Inhuren is gespecialiseerd in het bemiddelen van interim professionals. Landelijk werken wij met een groot netwerk van interim professionals. U kunt een interim professional inhuren voor een project waarbij extra expertise nodig heeft. Maar ook als tijdelijke oplossing bij uitval van uw werknemers of in de piekdagen kunt u interim professionals inhuren. Onze interim professionals zijn voor verschillende vragen inzetbaar. Zo kunnen wij u voorzien van ervaren professionals in de ICT, zakelijke- en financiële dienstverlening, HRM en de techniek.

Interim ICT’er inhuren

Een van onze specialiteiten is het bemiddelen in interim ICT’ers. Wij beschikken over een grote database van talentvolle interim young professionals en ervaren professionals in de ICT. U kunt onze interim ICT professionals inhuren op vaste en flexibele basis. Zo kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van detachering, de klassieke uitzendconstructie of interim zzp professionals met een VAR verklaring. Wij zorgen ervoor dat u op een flexibele manier wordt geholpen bij het succesvol invullen van een project, vacature of tijdelijke vraag naar extra ICT kennis.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Hoogopgeleide interim professional

Wij bemiddelen in getalenteerde en ervaren hoogopgeleide interim professionals. Doorgaans maken onze opdrachtgevers gebruik van onze interim professionals voor projecten of opdrachten waarbij extra expertise nodig is. Bijvoorbeeld een onderneming die voor een project een aantal getalenteerde maar jonge professionals inzet kan als aanvulling tijdelijk een interim projectmanager inhuren. De ervaren projectmanager kan dan begeleiding geven aan de kandidaten totdat het project succesvol is afgerond. Resultaat is dat het talent zich snel heeft kunnen ontwikkelen en u meer ervaring in uw onderneming heeft.