Junior accountmanager inhuren

Wilt u een resultaatgerichte junior accountmanager inhuren voor uw bedrijf? Inhuren.com helpt u daar graag bij. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Tijdelijke accountmanager inhuren

Personeel Inhuren kan u helpen met het werven en selecteren van het meest geschikte personeel voor uw organisatie. De tijdelijke junior accountmanagers die wij werven hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zijn niet bang om dat te laten zien. Ze zijn ambitieus en ontwikkelen nieuwe zakelijke relaties en onderhouden deze persoonlijk. Personeel Inhuren heeft met elke kandidaat een intake gesprek. Wij letten op de kwaliteiten van de kandidaat zoals stressbestendigheid en ervaring. En dus kunnen wij u verzekeren: een junior accountmanager inhuren bij ons staat garant voor goede kwaliteit. Al onze junior accountmanagers hebben een afgeronde MBO+/HBO opleiding en hebben 0-2 jaar ervaring.

De beste accountmanagers

Als een junior accountmanager iets wilt, dan zal het gebeuren. Dit kan gaan om het overtuigen van een nieuwe klant, het binnenhalen van een offerte of het vinden van een manier om uw omzet te vergroten! Heeft uw organisatie een gedreven en talentvolle junior accountmanager nodig? Personeel inhuren helpt u met het werven en selecteren van een geschikte kandidaat die aan uw wensen voldoet. Het werken met een uitzendkracht brengt veel voordelen met zich mee. Wij zijn de juridisch werkgever van het personeel en nemen het bedrijfsrisico. Wij regelen de verlonen, de contracten en zorgen dat alles via de wettelijke regels gaat. Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een uitzendkracht? Bent u op zoek naar een frisse wind door uw bedrijf? Neem dan contact op met een van onze recruiters!

Werkwijze personeel inhuren

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang cv’s van kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na de positieve kennismaking de inhuur

Een accountmanager op flexibele basis

Personeel Inhuren zoekt personeel voor zowel vaste als flexibele vacatures. Zo vullen wij vacatures in voor tijdelijke projecten van een week, maand of langer, maar ook vaste vacatures voor de lange termijn. Door het grote aanbod aan in te vullen vacatures passen wij ons gemakkelijk aan naar de wensen van de klant. Zo kunt u voor een flexibele functie kandidaten inhuren bij Personeel Inhuren als uitzendkracht of via een detachering constructie. Maar ook voor vacatures waarvoor een vaste medewerker wordt gezocht, kunnen wij u helpen met een eenmalige vergoeding. Zo kan de kandidaat vervolgens bij uw onderneming in dienst komen.