Juridisch personeel inhuren

Offerte aanvragen

Juridisch personeel inhuren

Bent u op zoek naar universitair geschoolde juridische professionals? Personeel Inhuren is gespecialiseerd in het detacheren van juridische professionals bij grote bedrijven, advocatenkantoren, notariskantoren, fiscaal advies kantoren en bedrijven die op projectbasis op zoek zijn naar extra juridische ondersteuning.

Onze professionals

De professionals die wij op flexibele- en projectbasis detacheren hebben minimaal vijf jaar werkervaring in de juridische dienstverlening. Landelijk detacheren wij professionals met specialisaties in fiscaal recht, civiel recht, privaat recht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Hoe gaan wij te werk?

De meeste bedrijven huren juridische professionals in op tijdelijke basis. Het inhuren van juridisch persoon op tijdelijke basis wordt vaak als optie gebruikt om de kandidaat uiteindelijk op vaste basis in dienst te nemen bij uw onderneming.

De tarieven de wij hanteren

Wanneer u meer wilt weten over het type kandidaten die wij detacheren dan kunt u een aanvraag doen en/of in contact komen met onze recruiters. Zij kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden, de tarieven en de inhuur opties die wij bieden voor uw bedrijf.