Klantenservice medewerker inhuren

Inhuren.com helpt bedrijven bij het vinden van klantenservice medewerkers. Dat kan verschillen van een tijdelijke tot een fulltime klantenservice medewerker. Hieronder vindt u specifieke informatie over het inhuren van personeel via Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Wat is een klantenservice medewerker?

Een klantenservice medewerker is onderdeel van de klantenservice van een bedrijf of instelling. Deze persoon heeft als doel om vragen, klachten en opmerkingen van klanten en consumenten over producten en diensten te beantwoorden en waar mogelijk op te lossen. Een klantenservice medewerker kan zowel op een fysieke servicebalie werken als op een customer care afdeling. Vaak worden klantenservice medewerkers ook wel support medewerkersfront office medewerkers of service desk medewerkers genoemd.

Wat kunt u van onze klantenservice medewerkers verwachten?

Met een professionele klantenservice kan een organisatie zich onderscheiden ten opzichte van zijn concurrenten. De kwaliteit van de klantenservice medewerkers is hierin cruciaal. Inhuren.com heeft een groot online bereik (Google vindbaarheid, database en netwerk) als het aankomt op het selecteren van interessante kandidaten. Hieronder treft u tevens een overzicht van hoe wij te werk gaan mocht u een klantenservice medewerker zoeken.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

De voordelen voor u op een rij:

 Getrainde klantenservice medewerkers
 Op mbo en hbo (+) niveau
 Wij stellen binnen 7 werkdagen kandidaten voor

Opleidingen en certificaten

Klantenservice medewerkers worden vaak ”geheime” informatie van klanten en consumenten toevertrouwd. Om klantenservice medewerkers extra te screenen kan Inhuren.com kandidaten voorstellen die beschikken over bijvoorbeeld een VOG. Het Verklaring Omtrent het Gedrag wordt uitgegeven door de overheid. Daarnaast zijn er een aantal specifieke klantenservice opleidingen die kandidaten in veel gevallen gevolgd hebben. Mocht u kandidaten met een specifieke opleiding zoeken. Dan kunt u dit overleggen met één van onze specialisten.