Klantenservice medewerker inhuren

Op zoek naar een klantenservice medewerker? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Klantenservice medewerker

Per direct een klantenservice medewerker nodig die op een professionele wijze de klant te woord kan staan? En heeft u deze persoon bijvoorbeeld voor een langere periode nodig als eerste aanspreekpunt voor klanten? Inhuren.com helpt u graag aan een medewerker met de juiste vereisten. Neem contact met ons op zodat wij u al binnen enkele dagen kunnen voorzien van een klantenservice medewerker.

Wat is een klantenservice medewerker?

Bij een klantenservice medewerker zit klant- en servicegerichtheid in het bloed. Hij of zij krijgt er energie van om klanten en consumenten te helpen met hun problemen of vragen en zal er alles aan doen om hen tevreden te stellen. Het is een belangrijke spil binnen een organisatie, omdat de klantenservice medewerker op het moment van contact met de klant het gezicht van het bedrijf is. Een klantenservice medewerker kan zowel bij een customer care afdeling actief zijn als bij een receptie of servicebalie. Veelal wordt een klantenservice medewerker ook wel een support medewerker of front office medewerker genoemd.

Hiervoor kunt u een klantenservice medewerker inhuren

  • Oplossen van problemen
  • Afhandelen van klachten
  • Beantwoorden van vragen
  • Adviseren over nieuwe producten
  • Signaleren van commerciële kansen
  • Informatie geven over huidige producten
  • Ondersteuning bieden aan bestaande klanten

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor een aanvraag kunt u direct vrijblijvend contact opnemen met onze specialist. De specialist neemt vervolgens samen met u de aanvraag en de personeelsbehoefte door. Wanneer de werkzaamheden aansluiten bij onze dienstverlening, ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Na uw akkoord kunt u vervolgens een account bij ons aanmaken om zo uw opdrachten door te geven. De inhuur van een medewerker kan hierna direct van start gaan!

Tarieven

Voor het exacte tarief voor het inhuren van een klantenservice medewerker kunt u het beste een vrijblijvende aanvraag doen bij onze specialist. Op deze manier kunnen wij u op een heldere wijze een voorstel doen. Het tarief is namelijk afhankelijk van meerdere factoren, te denken aan bijvoorbeeld de ervaring en vaardigheden van de medewerker en het soort werkzaamheden dat bij de functie hoort. Aan de hand van uw wensen en situatie wordt er een tariefvoorstel opgesteld.