Klusjesman

Op zoek naar een klusjesman? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen

Een klusjesman inhuren

Het inhuren van een klusjesman kan op verschillende manieren via Inhuren.com. Zo heeft u de mogelijkheid om voor een kortlopende opdracht iemand in te huren en voor het opvullen van een vacature voor de langere termijn. Helaas kunnen wij geen klusjesmannen inzetten bij particulieren. Wanneer u een klusjesman nodig heeft kunt u de opdracht of vacature doorgeven via het platform van Inhuren.com. Vervolgens kunnen onze klusjesmannen reageren op de opdracht en kunt u de inhuur starten. Heeft u vragen over de mogelijkheden of werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor.

Wat levert het inhuren van een klusjesman u op?

Natuurlijk levert het u een hardwerkende klusjesman op die zijn werk goed uitvoert. Naast het feit dat de alle zorg rondom de inhuur van klusjesmannen voor u uit handen wordt genomen, ervaart u nog meer voordelen. Zo loopt u geen werkgeversrisico, betaalt u niets voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte kandidaten die uit het selectieproces naar voren komen. U gaat pas betalen wanneer u een voorgestelde klusjesmannen inhuurt.

Waarvoor klusjesmannen inhuren?

  • Grote woningbouwprojecten;
  • Vastgoedprojecten en beheer van panden;
  • Ter ondersteuning van de facilitaire diensten;
  • Ter ondersteuning van uw logistieke dienstverlening;
  • Vaste positie binnen uw organisatie vrij komen vallen.

Gereedschap, auto’s, werkkleding en vakkennis

Een klusjesman is zelfstandig en is in staat om met eigen middelen en zonder externe begeleiding opdrachten uit te voeren. Inhuren.com steekt veel tijd en energie in het werven en selecteren van getalenteerde klusjesmannen. Bij de screening kijken wij onder andere naar ervaring, diploma’s en certificaten en de persoonlijkheid van de kandidaat. Wij letten op kandidaten die snel, efficiënt en zelfstandig te werk kunnen gaan.