085 – 488 1100

Koerier inhuren

Koerier inhuren 

Bent u op zoek naar een koerier voor het vervoeren en bezorgen van uw producten? Een betrouwbaar iemand die de zorg draagt voor uw pakketjes? Bij Inhuren.com weten we precies aan welke kwaliteiten een goede koerier moet voldoen. Bekijk op deze pagina waar onze koeriers u mee kunnen ondersteunen. Direct contact? 085 488 11 00.

De koeriers van Inhuren.com

Inhuren.com beschikt over een grote pool van logistiek en transportpersoneel. De medewerkers in onze pool beschikken allemaal over individuele kwaliteiten. Zo hebben wij koeriers met jarenlange ervaring in het bezorgen van kwetsbare goederen, maar ook koeriers die gemakkelijk flexibel inzetbaar zijn. Via Inhuren.com kunt u in ieder geval terecht voor:

  • Direct inzetbare koeriers
  • Koerier met rijbewijs B, C of CE op aanvraag
  • Koerier met jarenlange ervaring in de transport

Tarieven van een koerier 

Heeft u besloten om via Inhuren.com een koerier in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven omtrent de inhuur van een koerier.

Last van ziekteverzuim onder uw eigen koeriers? Laat ons u helpen 

Vanwege de huidige situatie omtrent het coronavirus kan het best voorkomen dat uw eigen koeriers niet kunnen werken. Heeft uw bedrijf dan ook last van ziekteverzuim en heeft u op zeer korte termijn een geschikte koerier nodig? Neem contact op met onze specialist via 085 488 11 00 en bespreek direct de mogelijkheden. 

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan