085 – 488 1100

Logistiek assistent inhuren

Logistiek assistent

Heeft uw bedrijf voor een lange periode behoefte aan een logistiek assistent? Of heeft u te maken met een korte periode van drukte dankzij een nieuw project? Wij leveren flexibel inzetbare logistiek assistenten. Kom via ons platform direct in contact met ervaren logistiek assistenten. Logistiek assistent inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

De logistieke assistenten van Inhuren.com

Inhuren.com heeft jarenlange ervaring in het uitzenden van personeel aan logistieke dienstverleners. Zo zenden wij op dagelijkse basis logistiek assistenten uit aan opdrachtgevers. De logistiek assistenten die bij u aan de slag gaan, beschikken dan ook over een flinke dosis ervaring.

Hoe gaat dit in zijn werking?

Neem direct contact met ons op via het aanvraagformulier of bel naar een van onze specialisten. Wij geven graag meer informatie over onze diensten en zo komt u er ook meteen achter of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Uw wensen voor het personeel kunt u vervolgens doorgeven na een inschrijving in ons platform. Aan de hand daarvan sturen wij u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is en daar een kennismaking voor inplannen.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een logistiek assistent in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een logistiek assistent inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Meer weten? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 00.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields