Logistiek assistent inhuren

Op zoek naar een logistiek assistent? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
Logistiek assistent

Wat kost een logistiek assistent?

Het uurtarief van een assistent logistiek ligt tussen de € 20,- en € 25,- euro per uur. Het exacte tarief hangt namelijk af van een aantal factoren; het aantal medewerkers dat u in wilt huren, de lengte van de inhuur en uiteraard de ervaring van de kandidaten. Benieuwd waar het tarief precies uit bestaat? Download dan het gratis e-book waar u tevens meer kunt vinden over de voorwaarden en voordelen van het inhuren van personeel. 

Wat levert het inhuren van een logistiek assistent u in?

Allereerst levert het inhuren van een logistiek assistent u een betrouwbare kandidaat op die zich bezig houdt met het stroomlijnen van goederen. Verder levert het u vooral veel tijd en administratief werk op. Zo wordt het gehele proces rondom de inhuur van een logistiek assistent voor u uit handen genomen en betaalt u niets voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte kandidaten. U betaalt pas vanaf het moment dat u een logistiek assistent inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
  • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
  • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een logistiek assistent verwachten

Een assistent logistiek houdt zich bezig met het stroomlijnen van goederen. Daarbij is het onder andere van belang dat leveringen worden gecontroleerd en dat producten worden klaargemaakt voor verzending. Deze werkzaamheden vinden plaats in het magazijn. Vaak worden de goederen en pallets in het magazijn verplaatst met behulp van een steekkar of heftruck. Onze kandidaten hebben ervaring in de logistiek, hebben een relevante opleiding gevolgd, zijn gemotiveerd en zijn gewend om in teamverband te werken. Indien nodig kunt u zelf aangeven dat kandidaten in bezit moeten zijn van een reachtruck- en/of heftruckcertificaat. Krijgt u met regelmaat leveranciers of klanten over de vloer? Geen probleem! Alle kandidaten hebben een klantgerichte houding en zijn sociaal vaardig.

Heftruckcertificaat

Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom is het belangrijk dat een assistent logistiek in het bezit is van een geldige heftruckcertificaat. Ondanks dat het niet verplicht is, kan het u wel veel kosten besparen wanneer er een ongeval plaatsvindt. Het certificaat is vijf jaar geldig en moet verlengd worden wanneer deze afloopt. Veel van onze logistieke kandidaten beschikken over het certificaat. Het kan uiteraard voorkomen dat een goede kandidaat dit certificaat nog niet behaald heeft. U kunt er dan voor kiezen om de kandidaat dit certificaat te laten behalen.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
 Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de logistiek assistent? Dit doen wij.
 Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
 Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
 De logistiek assistent niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
 Bij tevredenheid de logistiek assistent na 1040 uur mag overnemen?
 Ook bij ons terecht kunt voor de inhuur van heftruckchauffeurs?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8.5