085 – 488 1100

Logistiek personeel inhuren

Logistiek personeel inhuren 

Logistiek personeel werkt mee aan het verloop van het logistieke proces van een bedrijf. Dit proces verloopt van de levering tot aan de verzending. Het personeel wordt vaak ingehuurd door supermarkten, groothandels en winkels. Logistiek personeel inhuren? Neem direct contact met ons op: 085-4881100.

 

Logistiek personeel inhuren

Logistiek personeel van Inhuren.com 

Inhuren.com zendt dagelijks logistiek personeel uit aan opdrachtgevers door heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden van logistiek personeel. Wanneer u via ons extra handjes inhuurt, bent u gegarandeerd van een ervaren medewerker met VCA en eigen werkkleding. 

Taken en verantwoordelijkheden van logistiek personeel

  • Het laden en lossen van goederen en producten
  • Het sorteren van goederen en producten
  • Het verzenden van orders
  • Het retourneren van producten
  • Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden rondom het logistiek proces
  • Het beheren van het magazijnvoorraad

Hoe gaat het in zijn werking? 

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar naar u op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven via ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen. 

Tarieven 

Heeft u besloten om via Inhuren.com logistiek personeel in te huren? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per email een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen. 

Tarieven download

Overige informatie over de werkwijze van Inhuren.com 

Wanneer u via ons logistiek personeel inhuurt, dan is de Inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijke gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.  

Verder zal er met regelmaat voor kunnen komen dat extra mankracht ‘s nachts moet weten. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085-4881100.