085 – 488 1100

Loodsmedewerker inhuren

Loodsmedewerker

Op zoek naar een loodsmedewerker voor een tijdelijke aanvulling op uw team? Of zoekt u iemand die bijvoorbeeld kan helpen bij het laden en lossen van containers? U kunt uw opdracht en diensten plaatsen op Inhuren.com en direct geschikte loodsmedewerkers vinden. Loodsmedewerker inhuren? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

De loodsmedewerker van Inhuren.com

Inhuren.com zet dagelijks loodsmedewerkers in bij verschillende opdrachtgevers in heel Nederland. Hierdoor zijn wij bekend met alle vereisten en wat ervoor nodig is om u op korte termijn met de juiste mensen te ondersteunen. Wij helpen u graag aan een geschikte loodsmedewerker.

Hoe gaat dit in zijn werking?

U kunt vrijblijvend informatie aanvragen door contact op te nemen met één van onze specialisten. Onze specialisten zullen u meer informatie geven waardoor het voor u direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar u naar op zoek bent. Vervolgens kunt u direct een account aanmaken op onze website. Dan kunt u de diensten en opdrachten doorgeven zodat onze loodsmedewerkers zich op uw diensten kunnen inschrijven. Meer informatie over ons platform is hieronder te vinden.

Tarieven

Heeft u besloten om via Inhuren.com een loodsmedewerker in dienst te nemen? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per mail een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.

Overige

Wanneer u via ons een loodsmedewerker inhuurt, dan is de inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijk gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085 488 11 12.

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields