Wilt u een machine monteur inhuren?

Bent u op zoek naar machine monteurs met twee rechterhanden? Heeft u zelf geen tijd om te zoeken naar geschikte monteurs? Schakel dan een externe, gespecialiseerde partij in. Die partij voorziet u binnen korte tijd van goede machine monteurs.

Offerte aanvragen

Tarief voor machine monteurs inhuren

Natuurlijk wilt u weten wat het kost om een machine monteur in te huren. Om u een gemiddelde indicatie af te geven kunt u grofweg uitgaan van een tarief tussen de € 25,- en € 32,- per uur. Het exacte tarief is afhankelijk van het aantal monteurs dat u nodig heeft, de duur van de inhuur, de ervaring van de kandidaten en de complexiteit van de werkzaamheden. Zo zijn ervaren machine monteurs duurder dan startende monteurs. Wilt u het precieze tarief weten? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Voor meer informatie over de tariefopbouw en voorwaarden, kunt u het gratis e-book downloaden.

Wat levert het inhuren van een machine monteur u op?

Als eerste levert de inhuur u binnen korte termijn een vakbekwame machine monteur op. En dat zonder zorgen, want het totale inhuurproces wordt voor u uit handen genomen. Een groot voordeel van de uitbesteding is dat u niets betaalt voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte monteurs die uit het selectieproces naar voren zijn komen. U betaalt pas op het moment dat u een of meerdere voorgestelde monteurs inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
  • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
  • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een machine monteur verwachten

Al onze machine monteurs hebben werkervaring en de benodigde diploma’s en certificaten. Zo weten zij bijvoorbeeld hoe belangrijk veiligheid is op de werkvloer. De monteurs hebben twee rechterhanden en zijn technisch goed onderlegd. Het preventief onderhouden of ad hoc repareren van machines is waar zij het sterkste in zijn. Uiteraard verzorgen de monteurs ook de controles en checks. Zij nemen de verantwoordelijkheid en zo heeft u zelf geen omkijken meer naar de machines.

Machine monteursteam inhuren?

Zoekt u meerdere machine monteurs? Dan kunt u natuurlijk ook een geheel team inhuren. U stelt zelf in overleg met ons het team samen. Zoekt u alleen maar zeer ervaren monteurs? Of juist een balans tussen startende monteurs en meer ervaren kandidaten? Wij houden rekening met uw wensen. Zo heeft u in korte tijd een sterk team voor uw machines klaarstaan. Neem voor meer informatie contact op met Kevin van Wijk. Hij kan u meer vertellen over de werkwijze en mogelijkheden.

Stel uw eigen pool van machine monteurs op

Misschien heeft u op regelmatige basis behoefte aan de inzet van extra machine monteurs. In dat geval kunt u via onze poolmanagementservice direct één of meerdere monteurs inhuren. Deze monteurs zijn al ingewerkt en kunnen u direct ondersteunen zodra het nodig is. Is het weer even rustiger? Dan zit u nergens aan vast. Wij verzorgen de planning voor u, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Wist u dat u:

Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de monteurs? Dit doen wij.
Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
De monteurs niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
Bij tevredenheid de operators na 1040 uur mag overnemen?
 Ook bij ons terecht kunt van de inhuur van o.a. operators en technisch personeel?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid