Marketing personeel inhuren

Offerte aanvragen

Marketing personeel inhuren

Dalende omzetten, krapte op de markt en de crisis hebben ervoor verzorgd dat u zich als organisatie steeds meer moet gaan onderscheiden in de markt om nog een grote hoeveelheid nieuwe klanten aan te kunnen trekken. Toch hebben veel ondernemingen er de laatste jaren voor gekozen om te besparen op het marketing personeel. Bij tegenvallende resultaten zijn de mensen op de marketing en verkoop de eerste die het slachtoffer worden van bezuinigingen. Toch zijn de marketing, sales en de kwaliteit van uw dienst het hart van uw organisatie. Personeel Inhuren is opzoek naar de organisaties die dit begrijpen. Het marketing personeel binnen uw organisatie is verantwoordelijk voor het succes, omvang en groei van het marktaandeel. Hier willen wij u graag bij helpen.

Wat heeft u nodig?

Talentvol marketing personeel is tegenwoordig erg schaars te vinden. Door de toenemende verschuiving van offline naar online marketing zijn steeds meer bedrijven opzoek naar manier om de zichtbaarheid op het internet te vergroten. Ze vergeten hierbij vaak nog de unieke mogelijkheden die de zogenaamde offline marketing biedt. Met strategische campagnes, slogans en advertenties kan er nog heel effectief contact worden gemaakt met een doelgroep. Hiervoor zijn twee soorten kandidaten nodig. Enerzijds personeel met vele jaren ervaring in de marketing en het succesvol vergroten van de naamsbekendheid van merken. Aan de andere kant jonge frisse talentvolle high potentials die een nieuwe blik werken op de markt.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Hoe gaan wij te werk?

Wij zijn dagelijks opzoek naar het meest getalenteerde marketing personeel dat er in Nederland te vinden is. Onze recruitment is afgestemd op zowel ervaring als talent. Wij proberen de beste combinatie van beide binnen te krijgen bij uw organisatie. Ons marketing personeel kunt u al op zeer flexibele basis inhuren. Zo kunt u ervoor kiezen om marketing personeel in te huren voor een (tijdelijk) project, een (tijdelijke) vacature of voor een interim klus. Ook kunnen wij de payroll en de werving- en selectie van vaste online marketing medewerkers voor onze rekening nemen. U krijgt na akkoord op korte termijn personeel aan u voorgesteld. Zonder enige kosten betaald u pas bij een succesvolle werving van ons marketing personeel.