Medewerker back-office inhuren

Offerte aanvragen

Back-office medewerker inhuren

Bent u opzoek naar een back-office medewerker? Personeel Inhuren beschikt over een ruim aanbod aan kandidaten. Dankzij onze nauwkeurige selectie kunnen wij u verzekeren van een professionele medewerker. Het werk van een back-office medewerker wordt bepaald door het type organisatie of de afdeling. Om deze reden beschikken wij dan ook over een ruim bestand met gevarieerde kandidaten, gespecialiseerd in verschillende branches. Personeel Inhuren helpt u graag verder met het vinden van een geschikte kandidaat. Vraag geheel vrijblijvend de offerte aan zodat wij u tijdig verder kunnen helpen.

Een echte multitasker

Op de achtergrond ondersteuning bieden in uiteenlopende diensten is onze backoffice medewerkers op het lijf geschreven. Zij zijn vaardig in onder andere het opstellen van offertes en contracten, invoeren van data en het opmaken van facturen. Daarnaast staan onze kandidaten mondeling en schriftelijk communicatief sterk in de Nederlandse taal. Heeft u voor uw functie een speciale wens? Bijvoorbeeld een kandidaat die meertalig is of over een specialisatie beschikt. Personeel Inhuren denkt graag met uw mee. Wij zetten alles op alles om u tijdig aan u een professionele kandidaat voor te stellen.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Op waardig niveau

Afhankelijk van de functie beschikken wij over kandidaten van zowel MBO als HBO niveau. Onze medewerkers back-office zijn zowel op vaste als flexibele basis inzetbaar. Het kan zijn dat u wegens herorganisatie of het uitvallen van een werknemer tijdig opzoek bent naar een vervanger. In dit geval is het voordelig om met uitzendkrachten te werken. Op deze manier bent u vrij in het aantal werkuren dat u uitgeeft. Ook kunt u zelf bepalen hoelang het dienstverband duurt. Daarnaast loopt u geen werkgeversrisico. Mocht het zo zijn dat een uitzendkracht ziek wordt of arbeidsongeschikt raakt dan vervangen wij snel en kosteloos de uitzendkracht. Wij nemen de administratie op ons en ook de verantwoording over de uitzendkracht ligt bij ons. U blijft hierin vrij van onverwachte kosten.