Medewerker debiteuren inhuren

Offerte aanvragen

Medewerker debiteuren inhuren

Wilt u een medewerker debiteuren inhuren? Personeel Inhuren kan u direct verder helpen. Wij bieden kandidaten met ervaring en het juiste opleidingsniveau. Op een klantgerichte manier gaan onze medewerkers aan de slag met klanten en kredietverlening. Dit kan variëren van klanten die een aanvraag doen tot mensen die problemen hebben met de betaling. Ook de bijbehorende administratie wordt genoteerd. Wij helpen u graag verder met het vinden van de geschikte kandidaat. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.

Een administratieve multitasker

In de financiële sector is het enorm belangrijk dat de administratie helemaal in orde is. Dit is dan ook een belangrijke vaardigheid van een medewerker debiteuren. Zo worden er verschillende taken uitgevoerd zoals het maken van rapportages en inwinnen van inlichtingen. Personeel Inhuren kan veel voor u betekenen. Indien gewenst doen wij de werving & selectie voor u. Op deze manier hoeft u niet zelf opzoek en stellen wij de beste kandidaten aan u voor. Mocht het zo zijn dat u zelf al een geschikte kandidaat heeft gevonden dan kunt u deze voordelig en professioneel bij ons op payroll plaatsen.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

 

Zowel flexibel als vast

Personeel Inhuren zendt personeel uit op flexibele basis. Hier kunt u uw voordeel uithalen. Zo heeft u alle vrijheid in het bepalen van de werkuren van onze kandidaten. Ook is een flexibele kracht van grote waarde wanneer er een medewerker uitvalt of tijdelijk niet beschikbaar is. Het werken met uitzendkrachten is voordelig omdat u niet gebonden zit aan een vast contract. Ook heeft u geen werkgeversrisico en betaalt u alleen de gewerkte uren. Personeel Inhuren biedt service. U hoeft bij ons dan ook pas te betalen nadat onze kandidaten voor u gewerkt hebben. Zo komt u nooit voor verassingen te staan