Wilt u monteurs inhuren?

Bent u op zoek naar monteurs op minimaal MBO-niveau met werkervaring? Weet u zelf niet waar deze monteurs te vinden zijn? Dan kunt u een gespecialiseerde partij benaderen die u op korte termijn vakkundige monteurs kunt bieden.

Offerte aanvragen

Tarief voor monteurs inhuren

Het tarief waar u rekening mee kunt houden wanneer u een monteur inhuurt, ligt gemiddeld tussen de € 25,- en € 32,- per uur. Het exacte tarief is namelijk afhankelijk van het aantal monteurs dat u nodig heeft, de duur van de inhuur en de ervaring van de kandidaten. Monteurs met veel werkervaring en diploma’s zijn nou eenmaal duurder dan startende monteurs. Bent u benieuwd naar het exacte tarief? Neemt u dan vrijblijvend contact op. Of download het gratis e-book voor meer informatie over tariefopbouw en de inhuur van personeel.

Wat levert het inhuren van een monteur u op?

Allereerst beschikt u met de inhuur van een monteur in zeer korte tijd over een gemotiveerde en bekwame monteur. En dat zonder zorgen, doordat het gehele inhuurproces voor u uit handen wordt genomen. Een groot voordeel van de uitbesteding is dat u niets betaalt voor de zoektocht en het voorgesteld krijgen van geschikte monteurs die uit het selectieproces naar voren zijn komen. U betaalt pas op het moment dat u één of meerdere voorgestelde monteurs inhuurt.

Dit kunt u van onze werkwijze verwachten

  • U doet uw aanvraag bij onze specialist;
  • Onze specialist neemt uw aanvraag met u door voor een persoonlijke aanpak;
  • Na uw goedkeuring, gaat de specialist actief aan de slag om een goede match te vinden;
  • De specialist stelt op korte termijn de beste profielen aan u voor;
  • U besluit of u (een) kennismaking(en) inplant en wie u inhuurt.

Dit mag u van een monteur verwachten

Onze monteurs hebben allemaal minimaal MBO werk- en denkniveau en zijn in het bezit van benodigde certificaten en diploma’s. Denk bijvoorbeeld aan een VCA, waardoor de monteurs de werkzaamheden veilig uitvoeren. Het zijn handige, technische mensen die zich onderscheiden van de doe-het-zelver door hun vakkundigheid en bekwaamheid. Indien gewenst werkt de monteur met het eigen gereedschap. De werkzaamheden worden vlot en netjes uitgevoerd en zullen u of uw klant tevreden maken! U heeft bij ons een ruime keuze aan verschillende monteurs. Denk aan installatiemonteurs, computermonteurs, montagemonteurs, machinemonteurs, assemblage monteurs, assistent monteurs en nog veel meer!

Monteursteam inhuren?

Zoekt u meerdere monteurs? In dat geval kunt u een team samenstellen. Zo worden alle werkzaamheden sneller uitgevoerd met de juiste kunde. U vertelt ons waar u behoefte aan heeft en zo stellen wij in overleg met u een team op. Denk bijvoorbeeld aan ervaren monteurs ondersteund door assistent monteurs, of juist alleen maar zelfstandig werkende monteurs. Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot de inhuur van een team met monteurs? Kevin van Wijk informeert u graag over onze werkwijze en de tarieven. U kunt vrijblijvend contact met Kevin opnemen.

Stel uw eigen pool van monteurs op

Voor bedrijven die geregeld monteurs nodig hebben, bieden wij een poolmanagementservice. Zo beschikt u altijd over ervaren monteurs die direct inzetbaar zijn en niet meer ingewerkt hoeven te worden. Heeft u juist een wat rustigere periode en minder werk beschikbaar? Dan zit u nergens aan vast.

Wist u dat u:

 Geen werkgeversrisico loopt, omdat wij de officiële werkgever zijn?
Geen tijd kwijt bent aan het verlonen van de monteurs? Dit doen wij.
Bij ontevredenheid de samenwerking direct kunt stopzetten?
Enkel en alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren?
De monteurs niet hoeft door te betalen bij ziekte of het vroegtijdig afronden van de werkzaamheden?
Bij tevredenheid de monteurs na 1040 uur mag overnemen?
Ons altijd mag verrassen met ingewikkelde vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Hoe de klant Inhuren.com beoordeelt

8,5
8,6Totaal oordeel 8,4Communicatie 8,3Meedenken 8,6Deskundigheid