Office manager inhuren

Op zoek naar een ervaren office manager? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Offerte aanvragen
beoordelingsgesprek

Office manager

Is uw bedrijf per direct op zoek naar iemand die een leidinggevende rol vervult binnen de zakelijke sector? Iemand die voor een langere periode verantwoordelijk is voor onder andere voorraadbeheer, het inplannen van medewerkers en het ondersteunen van het management? Wij voorzien u graag van een ervaren en gemotiveerde office manager. Binnen enkele dagen kunnen wij al een aantal geschikte kandidaten aan u voorstellen.

Wat is een office manager?

Een office manager, ook wel (directie)secretaresse of management assistent genoemd, kan worden gezien als de rechterhand van de directie binnen een organisatie dankzij het leidinggevende karakter van de functie. Veelal fungeert de office manager als een schakel tussen de directie en de verschillende afdelingen van een bedrijf. Gedurende de dag houdt de officemanager zich voornamelijk bezig met administratieve en organisatorische werkzaamheden. Daarnaast kan de office manager ook ingezet worden voor diverse kantoorzaken zoals het aannemen van de telefoon of het beheren van de kantoorartikelen. Een office manager kan bij de meest uiteenlopende bedrijven aan de slag; van ICT bedrijven tot overheidsinstellingen en van horeca-bedrijven tot financiële organisaties.

Hiervoor kunt u een office manager inzetten

  • Onderhoud van kantoor
  • Aannemen van de telefoon
  • Organiseren van evenementen
  • Ondersteunen van het management
  • Bewaren en beschermen van documentatie
  • Organiseren en notuleren van vergaderingen
  • Beheren en implementeren van diverse systemen

Hoe gaat dit in zijn werking?

Voor een aanvraag kunt u direct vrijblijvend contact opnemen met onze specialist. De specialist neemt vervolgens samen met u de aanvraag en de personeelsbehoefte door. Wanneer de werkzaamheden aansluiten bij onze dienstverlening, ontvangt u een vrijblijvend voorstel. Na uw akkoord kunt u vervolgens een account bij ons aanmaken om zo uw opdrachten door te geven. De inhuur van een medewerker kan hierna direct van start gaan!

Tarieven

Voor het exacte tarief bij het inhuren van een office manager kunt u het beste een vrijblijvende aanvraag doen bij onze specialist. Wij willen u namelijk een zo helder mogelijk voorstel doen met betrekking tot de tarieven. Aangezien de tarieven afwijken per werknemer en functie, kunnen wij het beste een tariefvoorstel doen naar aanleiding van een persoonlijk gesprek. In dit gesprek worden uw wensen met betrekking tot een medewerker besproken. Nadat uw wensen en de situatie helder zijn gemaakt, sturen wij u een gepersonaliseerd voorstel toe.