Office manager inhuren

Bij grote kantoren is er een vaak een office manager die ervoor zorgt dat de secretaressesreceptionistes en het administratieve personeel hun werk op de juiste manier uitvoeren. De taak van een office manager heeft meestal een leidinggevende karakter.

Offerte aanvragen

Office manager inhuren

Een office manager is iemand met een leidinggevende rol binnen het kantoorteam met als taak erop toe te zien dat alle receptionistes, secretaresses en het administratieve personeel op elkaar zijn ingewerkt. Inhuren.com is gespecialiseerd in het uitzenden van getalenteerde office managers voor de lange en korte termijn aan organisaties in de zakelijke- en financiele dienstverlening. Bedrijven kunnen bij ons een office manager inhuren tegen een vast tarief per uur.

Ervaren leidinggevende

Inhuren.com biedt office managers die zelf al de nodige jaren meedraaien op de secretariële afdeling. Hierdoor kennen zij de fijne kneepjes van het vak. Het regelen van afspraken, voorbereiden van vergaderingen en het communiceren met andere afdelingen zijn enkele taken van een office manager. Daarnaast zijn zij het aanspreekpunt van de afdeling. Een office manager motiveert het team en zorgt ervoor dat alle middelen die nodig zijn om te werken aanwezig zijn.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur