Online marketing personeel inhuren

Inhuren.com kan u voorstellen aan getalenteerde online marketeers, SEO specialisten, e-mailmarketing specialisten en copywriters. Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden die wij uw organisatie kunnen bieden. 

Offerte aanvragen

Online marketing personeel inhuren

Vindbaarheid van uw bedrijf en uw website op het internet is nog nooit zo belangrijk geweest. Marketing verschuift zich steeds meer van traditioneel (outbound) naar inbound. Bedrijven zijn steeds uitvoeriger opzoek naar getalenteerde online marketing personeel ter ondersteuning van de online marketing van hun bedrijf of onderneming. Personeel Inhuren is gespecialiseerd in het uitzenden van getalenteerde online marketeers. Onze online marketeers kunnen u adviseren op het gebied van online vindbaarheid (SEO), online advertising (SEA), social media en gebruikersvriendelijkheid (usability).

Zo gaat een online marketing personeel te werk

Wanneer u een online marketeer wilt inhuren gaan wij op de volgende manier te werk: wij stellen u voor aan een geschikte online marketeer. Samen met de online marketeer maakt u een plan van aanpak. Dit plan zal gebaseerd zijn op de adviezen van onze online marketeer. Wanneer u een duidelijk plan heeft opgesteld en uw verwachtingen heeft uitgesproken kan de online marketeer aan de slag gaan. U huurt de online marketeer in op flexibele basis via Personeel Inhuren. Wij verzorgen alle administratieve zaken, contracten en uitbetalingen zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Werkwijze Inhuren.com

  • Vraag (telefonisch) informatie aan
  • Ontvang vrijblijvend het tarief
  • Ontvang (eventueel direct) cv’s van geschikte kandidaten
  • Plan op korte termijn gesprekken in
  • Start na positieve kennismaking de inhuur

Online marketing personeel op freelance basis

U komt in contact met online marketing personeel met minimaal drie jaar werkervaring als online marketeer. Onze kandidaten zorgen ervoor dat uw bedrijf beter vindbaar wordt in de zoekmachines als Google en Bing. Daarnaast optimaliseren zij uw advertising campagnes op Google en op de verschillende social media (Facebook, Twitter, LinkedIn). U kunt de online marketeer op ieder gewenst moment inzetten. Heeft u een fulltime online marketeer nodig? Dan kunt u die inhuren via ons netwerk. Ook wanneer u op zoek bent naar een online marketeer op project- of parttime basis kunnen wij u hiermee uitstekend van dienst zijn.