085 – 488 1100

Ontruimers inhuren

Op zoek naar een ontruimer? Bekijk hieronder de mogelijkheden, tarieven en werkwijze van Inhuren.com.

Ontruimers inhuren  

Heeft u iemand nodig voor het uitruimen van een ruimte? Dit kan een kantoorpand, fabriekshal of winkel zijn. Dan kan het inhuren van een ontruimer de juiste oplossing zijn. Plaats uw klus direct online en kom direct in contact met een geschikte ontruimer. Neem direct contact met ons op:085-4881100.

De ontruimers van Inhuren.com 

Inhuren.com zet dagelijks personeel in binnen de logistiek en transport. Wij bieden dan ook ervaren ontruimers aan die al bij meerdere opdrachtgevers hebben gewerkt. U kunt er dus vanuit gaan dat wij een ontruimer bij u plaatsen met een VCA, eigen werkkleding en eigen gereedschap. 

Hoe gaat het in zijn werking? 

Voor meer informatie over de werkwijze van Inhuren.com kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Deze geven graag meer informatie over onze diensten zodat direct duidelijk wordt of wij kunnen bieden waar naar u op zoek bent. Vervolgens kunt u zich inschrijven via ons platform zodat u daarin de personeelsbehoefte kunt aangeven. Aan de hand daarvan ontvangt u een overzicht van de medewerkers die voor u inzetbaar kunnen zijn. U kunt dan zelf de keuze maken wie voor u het meest geschikt is zodat u daar een kennismaking voor kunt inplannen. 

Tarieven 

Heeft u besloten om via Inhuren.com een ontruimer in te huren? Dan worden daar vaste uurtarieven voor gerekend. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Voor het exacte tarief kunt u het beste contact opnemen met een van onze specialisten. U ontvangt dan per email een overzicht van de tarieven waar u mee te maken gaat krijgen.  

Overige informatie over de werkwijze van Inhuren.com 

Wanneer u via ons een ontruimer inhuurt, dan is de Inhuur daarvan altijd 100% flexibel: de medewerkers worden altijd ingehuurd en betaald op basis van de daadwerkelijke gemaakte uren. Er wordt daarbij een minimale inhuur van een medewerker gehanteerd van 4 uur per dag.  

Verder zal er met regelmaat voor kunnen komen dat extra mankracht ‘s nachts moet weten. Voor de berekening van de toeslagen gaan wij uit van de NBBU-cao. Nog vragen? Neem direct contact met ons op: 085-4881100 .

Offerte aanvragen

"*" indicates required fields